Τηλεόραση
VOULI

To πρόγραμμα για τις 17/11/2019

09:00 Η Συναυλία της Κυριακής Μουσική
Μουσικές περιηγήσεις και φωταγωγήσεις στο κλασικό και σύγχρονο μουσικό ρεπερτόριο με σημαντικές ορχήστρες και σπουδαίους ερμηνευτές.
10:30 Βουλή επί 7 (Ε) Ενημέρωση
Ό,τι συνέβη στη Βουλή των Ελλήνων την εβδομάδα που πέρασε.
12:00 Από Τόπο Σε Τόπο Ντοκιμαντέρ
Σειρά εκπομπών που προβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά μας, ταξιδεύοντας στην ελληνική περιφέρεια. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2017.
14:00 Χάριν Ευφωνίας Ντοκιμαντέρ
Σειρά μουσικών εκπομπών που παρουσιάζει σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς με μεγάλη προσφορά στην ελληνική μουσική και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
15:00 Βουλής Βήμα - Τι λέει ο Νόμος (Ε) Ενημέρωση
Ενημερωτική εκπομπή με την Αλεξία Κουλούρη. Με σημείο αφετηρίας τους θεσμούς της Πολιτείας και τον Κοινοβουλευτισμό, δίνεται βήμα σε εκπροσώπους της πολιτικής και της κοινωνίας και αναζητούνται απαντήσεις και λύσεις σε μείζονα ζητήματα.
16:30 Τα Μικρά Μυστικά των Μεγάλων Ζωγράφων Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Ο Γάμος στην Κάνα (1563) του Πάολο Βερονέζε. Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία της τέχνης με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τα έργα ζωντανεύουν και ξεφεύγουν από τα όρια της κορνίζας, για να μας πουν για την εποχή και την ιστορία.
17:00 Wallay Ταινίες
Ξένη ταινία. Δράμα γαλλικής παραγωγής 2017. Ο 13χρονος Λούκας είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η 12χρονη Λαΐς βοηθάει τη μητέρα της σε ένα μικρό εστιατόριο. Το κορίτσι επιθυμεί να γνωρίσει τον πατέρα της ο οποίος τους εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί. Η Λαΐς και ο Λούκας γίνονται φίλοι και ξεκινούν ένα ταξίδι.
18:30 Φοιτητιβίσματα Ενημέρωση
Εκπομπή.
19:00 Συνάντηση Ψυχαγωγία
Μια εκπομπή που ακολουθεί τα δημιουργικά βήματα και τις ιδέες ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών. Μια συνάντηση-αφορμή να καταθέσουν βιώματα, πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή μας.
20:00 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
20:30 Θεατροσκόπιο (Ε) Ψυχαγωγία
Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις.
21:00 Οι Δαιμονισμένοι Σειρές
Επεισόδιο: 4. Η ριζική εμπλοκή ενός επαναστάτη μετατρέπει σε χάος μια ολόκληρη πόλη, όταν αυτός βάζει τη ζωή του στην πρώτη γραμμή απέναντι σε μια βίαιη μοίρα.
22:00 Μια Ταινία, Μια Εποχή Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 2. Το Λιμάνι της Χάβρης (Άκι Καουρισμάκι). Το ντοκιμαντέρ αφορά τη γένεση, την παραγωγή και την αποδοχή μιας ταινίας που γυρίστηκε το 2011 από τον Φινλανδό σκηνοθέτη. Η ταινία περιγράφει το πεπρωμένο ενός νεαρού Αφρικανού που φτάνει παράνομα σε ένα λιμάνι στη Νορμανδία και κρύβεται με τη βοήθεια ενός ζευγαριού.
23:00 Η Όπερα της Κυριακής Ψυχαγωγία
Επιλεγμένες μεγάλες παραγωγές του Λυρικού Θεάτρου από σημαντικούς οίκους όπερας. Εισαγωγή-παρουσίαση: Κωνσταντίνος Κακαβελάκης.
01:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
05:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
Κινηματογράφος
Τηλεόραση
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας