Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπές στη Μαραθέα Μάνης, μια πρωτόγνωρη εμπειρία

Διακοπές στη Μαραθέα Μάνης, μια πρωτόγνωρη εμπειρία

Κομμάτι της γοητευτικής Λακωνικής Μάνης, το χωριό Μαραθέα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Γυθείου, της όμορφης πολιτείας με το νησιώτικο χρώμα. Κοντά στην πλατεία του χωριού, σε απόσταση 600 μέτρων, είναι χτισμένο το νεόδμητο ξενοδοχείο 3* Μαραθέα, που συνδυάζει ιδανικά δάσος, βουνό και θάλασσα, καθώς προσφέρει εξαίρετη θέα αφενός στην επιβλητική οροσειρά του Ταΰγετου και […]

Κομμάτι της γοητευτικής Λακωνικής Μάνης, το χωριό Μαραθέα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Γυθείου, της όμορφης πολιτείας με το νησιώτικο χρώμα.

Κοντά στην πλατεία του χωριού, σε απόσταση 600 μέτρων, είναι χτισμένο το νεόδμητο ξενοδοχείο 3* Μαραθέα, που συνδυάζει ιδανικά δάσος, βουνό και θάλασσα, καθώς προσφέρει εξαίρετη θέα αφενός στην επιβλητική οροσειρά του Ταΰγετου και αφετέρου στη θάλασσα (μεγάλες και ήσυχες παραλίες βρίσκονται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο).

Οι επισκέπτες του πετρόχτιστου μανιάτικου ξενοδοχείου ανακαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας, μακριά από τα
πολυσύχναστα τουριστικά κέντρα. Το παρθένο τοπίο, ο καθαρός αέρας και η γαλήνη της φύσης χαρίζουν ενέργεια, έμπνευση και δημιουργική διάθεση στους ανθρώπους που επισκέπτονται τη Μαραθέα, αποζητώντας στις διακοπές τους μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Γι’ αυτό φροντίζουν και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, που συνεργάζονται με μια ομάδα γνωστών και πεπειραμένων καθηγητών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας ως στόχο να δώσουν ένα ξεχωριστό, εναλλακτικό χρώμα στις διακοπές σας.

Σεμινάρια γλυπτικήςζωγραφικής και εργαστήριο ψηφιδωτών, υπό την καθοδήγηση της Barbara Perquin, αποφοίτου της Βασιλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Χάγης, μαθήματα yoga από την Jacoline Norden, σεμινάρια Ρέικι (Reiki), γιαπωνέζικης φυσικής ενεργειακής τεχνικής, από την Rebecca Bredenhof, μαθήματα Τάι Τσι (Tai Chi) από τη Μαρία Wasch, σε συνδυασμό με πεζοπορικές εξορμήσεις και πολιτιστικές ξεναγήσεις, που διοργανώνει ο Δρ Θεμιστοκλής Σαρελάκος, είναι οι προτάσεις-προκλήσεις των υπευθύνων του ξενοδοχείου «Μαραθέα» προς όλους όσοι δε θέλουν να ακολουθήσουν την πεπατημένη, αλλά αναζητούν κάτι πραγματικά διαφορετικό στις διακοπές τους.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024