Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
28η Οκτωβρίου στη Μαγνησία! Τι καλύτερο;

28η Οκτωβρίου στη Μαγνησία! Τι καλύτερο;

Εάν θελήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα ποιος είναι εκείνος ο τόπος της χώρας μας που, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, προσφέρεται για υπέροχες αποδράσεις και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλες (κυριολεκτικά!) τις εποχές του χρόνου, δύσκολα θα περάσει απ’ το μυαλό μας κάτι διαφορετικό από τη Μαγνησία. Ο μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας, οι σπάνιες μορφολογικές εναλλαγές […]

Εάν θελήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα ποιος είναι εκείνος ο τόπος της χώρας μας που, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, προσφέρεται για υπέροχες αποδράσεις και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλες (κυριολεκτικά!) τις εποχές του χρόνου, δύσκολα θα περάσει απ’ το μυαλό μας κάτι διαφορετικό από τη Μαγνησία.

Ο μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας, οι σπάνιες μορφολογικές εναλλαγές και αντιθέσεις, οι δασωμένες βουνοπλαγιές, τα άφθονα τρεχούμενα νερά και τα γραφικά μονοπάτια, οι δαντελωτές ακρογιαλιές και οι γραφικοί όρμοι ενθουσιάζουν τους λάτρεις της φύσης, του περιπατητικού τουρισμού και των ορειβατικών εξορμήσεων.

Από την άλλη πλευρά, η σύγχρονη πόλη του Βόλου, με ξεχωριστή γοητεία, πολλή ζωή και αξιοσημείωτη πολιτιστική δραστηριότητα, οι σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι και οι εκκλησιαστικοί θησαυροί, τα παραδοσιακά πηλιορείτικα χωριά με τα λαμπρά δείγματα αρχιτεκτονικής συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για πολυήμερες διακοπές ή και σύντομες εξορμήσεις.

Το long weekend της 28ης Οκτωβρίου προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία για απόδραση σε όσους αποζητούν ώρες γαλήνης και χαλάρωσης: Μαγνησία, Βόλος και Πήλιο, Παγασητικός και Αιγαίο. Τι καλύτερο;

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024