Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχάγγελος, τόπος γαλήνης και ξενοιασιάς

Αρχάγγελος, τόπος γαλήνης και ξενοιασιάς

Γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός της ανατολικής ακτογραμμής του Λακωνικού κόλπου, ο Αρχάγγελος είναι ένας τόπος ιδανικός για όσους επιζητούν γαλήνη και ξενοιασιά στις διακοπές τους. Οι παραθεριστές μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι και το ψάρεμα στις δαντελωτές ακρογιαλιές της περιοχής με τα γαλαζοπράσινα νερά. Οι επισκέπτες του Αρχαγγέλου αξίζει να επισκεφθούν το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, […]

Γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός της ανατολικής ακτογραμμής του Λακωνικού κόλπου, ο Αρχάγγελος είναι ένας τόπος ιδανικός για όσους επιζητούν γαλήνη και ξενοιασιά στις διακοπές τους. Οι παραθεριστές μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι και το ψάρεμα στις δαντελωτές ακρογιαλιές της περιοχής με τα γαλαζοπράσινα νερά.

Οι επισκέπτες του Αρχαγγέλου αξίζει να επισκεφθούν το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, ανάμεσα στις παραλίες Χαρακιά και Πυλά, και το χωριό Δαιμονία, με την εκκλησία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Εξάλλου, ο Αρχάγγελος μπορεί να αποτελέσει ένα έξοχο σημείο αφετηρίας για εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η φημισμένη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, η Νεάπολη με το πασίγνωστο ακρωτήρι του Καβο-Μαλιά, η μαγευτική Ελαφόνησος, η Πλύτρα με τη γραφική ακρογιαλιά της και τα ερείπια του αρχαίου Ασωπού.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον Αρχάγγελο, την ευρύτερη περιοχή, αλλά και όλους τους υπόλοιπους οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024