Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρπενήσι, για Αποκριά με... snow party!

Καρπενήσι, για Αποκριά με… snow party!

Τις φετινές Απόκριες το Καρπενήσι γιορτάζει και προσφέρει μεγάλες δόσεις κεφιού και διασκέδασης, με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας. Απόδραση από την καθημερινότητα, ξεκούραση, σκι στο Βελούχι, εναλλακτικές δραστηριότητες, ορεινές λιχουδιές και εξορμήσεις στα γραφικά χωριά της ευρυτανικής υπαίθρου είναι οι προκλήσεις της φετινής Αποκριάς στην Ευρυτανία. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου […]

Τις φετινές Απόκριες το Καρπενήσι γιορτάζει και προσφέρει μεγάλες δόσεις κεφιού και διασκέδασης, με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας.

Απόδραση από την καθημερινότητα, ξεκούραση, σκι στο Βελούχι, εναλλακτικές δραστηριότητες, ορεινές λιχουδιές και εξορμήσεις στα γραφικά χωριά της ευρυτανικής υπαίθρου είναι οι προκλήσεις της φετινής Αποκριάς στην Ευρυτανία.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου διοργανώνει μεγάλο αποκριάτικο πάρτι μασκέ για μικρά και… μεγάλα παιδιά, ενώ το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου διοργανώνει συναυλία με ροκ και έντεχνη (ελληνική και ξένη) μουσική.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, η Piccola Banda της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καρπενησίου, σε μοναδικούς αποκριάτικους ρυθμούς, βάζει τους επισκέπτες για τα καλά στο πνεύμα της Αποκριάς. Μάλιστα, υπό τους ήχους της Piccola Banda οι επισκέπτες βάφονται αποκριάτικα και μεταμφιέζονται, σε ένα πρωτότυπο face painting για μικρούς και μεγάλους!

Επίσης το Σάββατο 16 Μαρτίου το μουσικό συγκρότημα Burger Project, που ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργειά του, παρουσιάζει τη μουσική διαδραστική παράσταση «Μαμά, θα κάνω μπάντα», με δρώμενα που δίνουν ερεθίσματα και διεγείρουν τη φαντασία των παιδιών κάθε ηλικίας.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση, με βραβεία για τις καλύτερες παρουσίες, κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου και (αμέσως μετά) μεγάλο street party με live μουσική (συγκρότημα Koza Mostra), αλλά και ένα μοναδικό snow party στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου, μια εμπειρία ξεχωριστή.

Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου ο Δήμος Καρπενησίου θα προσφέρει σαρακοστιανά εδέσματα, ζεστή λαγάνα και ντόπιο κρασί, αλλά και πολύχρωμους χαρταετούς, που θα γεμίσουν τον ουρανό της πόλης. Κι όλα αυτά παρέα με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, σε αποκριάτικους χορούς και τραγούδια.

Πατήστε εδώ για να βρείτε ολοκληρωμένες πληροφορίες για τα καταλύματα, τα αξιοθέατα και τους οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024