Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καρναβάλι της Πριγκιπέσσας Ιζαμπώ!

Το καρναβάλι της Πριγκιπέσσας Ιζαμπώ!

Η Καλαμάτα, η πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με τη μακρά ιστορική διαδρομή και την αξιόλογη πνευματική και καλλιτεχνική δραστηριότητα, διοργανώνει φέτος το πρώτο καρναβάλι της. Με θέμα του την «Πριγκιπέσσα Ιζαμπώ» και κύρια χαρακτηριστικά του την εθελοντική προσφορά και τη σύμπραξη πολυάριθμων ατόμων και φορέων, το 1ο Καλαματιανό Καρναβάλι φιλοδοξεί να προσφέρει χαρά και […]

Η Καλαμάτα, η πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με τη μακρά ιστορική διαδρομή και την αξιόλογη πνευματική και καλλιτεχνική δραστηριότητα, διοργανώνει φέτος το πρώτο καρναβάλι της.

Με θέμα του την «Πριγκιπέσσα Ιζαμπώ» και κύρια χαρακτηριστικά του την εθελοντική προσφορά και τη σύμπραξη πολυάριθμων ατόμων και φορέων, το 1ο
Καλαματιανό Καρναβάλι
φιλοδοξεί να προσφέρει χαρά και ζωντάνια στην πόλη, να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα και να καθιερωθεί στο πέρασμα του χρόνου, όπως έχει συμβεί με το καρναβάλι της γειτονικής Μεσσήνης.

Στις εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την Τσικνοπέμπτη και θα κορυφωθούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, υπολογίζεται ότι συμμετέχουν περίπου 3.000 καρναβαλιστές και δεκάδες καρναβαλικά πληρώματα.

Το αυθεντικό αποκριάτικο γλέντι, με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, τη χορευτική μουσική, τις φωτιές και τα αερόστατα, το πέταγμα του χαρταετού και τα παραδοσιακά εδέσματα, αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να επισκεφθείτε την όμορφη πόλη της Καλαμάτας και να απολαύσετε τη μεσσηνιακή φύση σε όλο το (ανοιξιάτικο πλέον) μεγαλείο της.

Πατήστε εδώ για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την Καλαμάτα και τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024