Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πανέμορφη παλαιά πόλη της Κέρκυρας

Η πανέμορφη παλαιά πόλη της Κέρκυρας

Νησί που συνδυάζει αρμονικά το ρομαντικό στοιχείο με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, η Κέρκυρα βρίσκεται απολύτως δικαιολογημένα στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των τουριστικών προορισμών της χώρας μας χάρη στις εξαιρετικές φυσικές ομορφιές της, τα μοναδικά μνημεία της και την άριστη τουριστική υποδομή της. Η πρωτεύουσα του νησιού, η φημισμένη πόλη της Κέρκυρας, γοητεύει όσους την […]

Νησί που συνδυάζει αρμονικά το ρομαντικό στοιχείο με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, η Κέρκυρα βρίσκεται απολύτως δικαιολογημένα στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των τουριστικών προορισμών της χώρας μας χάρη στις εξαιρετικές φυσικές ομορφιές της, τα μοναδικά μνημεία της και την άριστη τουριστική υποδομή της. Η πρωτεύουσα του νησιού, η φημισμένη πόλη της Κέρκυρας, γοητεύει όσους την επισκέπτονται χάρη, κυρίως, στο ιστορικό κέντρο της, που από το 2007 συμπεριλαμβάνεται στα Mνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Kληρονομιάς της UNESCO. H παλαιά πόλη της Κέρκυρας, με ενετική πολεοδομική διάταξη, χτισμένη ανάμεσα σε δύο ενετικά φρούρια (το Παλαιό και το Νέο Φρούριο), έχει ρομαντική φυσιογνωμία: αξιόλογες εκκλησίες και ιστορικά μνημεία, όμορφες πλατείες και νεοκλασικά, πλακόστρωτους πεζόδρομους, μοναδικά καντούνια και τοξοστοιχίες. Το ενδιαφέρον των πολυάριθμων επισκεπτών προσελκύουν, επίσης, τα εμπορικά καταστήματα, τα παραδοσιακά καφέ – εστιατόρια και οι γραφικές άμαξες.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024