Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία, διακοπές με άρωμα εξωτικό

Ηλεία, διακοπές με άρωμα εξωτικό

Στο απώτατο άκρο ολόκληρης της Πελοποννήσου προς δυσμάς, στο κομμάτι εκείνο της Ηλείας που έχει οπτική επαφή με τη Ζάκυνθο και, βορειότερα, την Κεφαλλονιά, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, να απολαύσουν διακοπές με άρωμα εξωτικό. Απέραντες αμμουδερές παραλίες με πεντακάθαρα νερά, ομπρέλες, ξαπλώστρες και μπιτς-μπαρ δίνουν τη δυνατότητα στους παραθεριστές […]

Στο απώτατο άκρο ολόκληρης της Πελοποννήσου προς δυσμάς, στο κομμάτι εκείνο της Ηλείας που έχει οπτική επαφή με τη Ζάκυνθο και, βορειότερα, την Κεφαλλονιά, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, να απολαύσουν διακοπές με άρωμα εξωτικό.

Απέραντες αμμουδερές παραλίες με πεντακάθαρα νερά, ομπρέλες, ξαπλώστρες και μπιτς-μπαρ δίνουν τη δυνατότητα στους παραθεριστές να χορτάσουν ήλιο και κολύμπι, να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ, να χαρούν την εξαίρετη θέα στο πέλαγος και το ηλιοβασίλεμα.

Στη μια πλευρά του «τόξου» που σχηματίζει η ακτογραμμή της Ηλείας στο δυτικό άκρο της βρίσκονται τα Λουτρά Κυλλήνης, ονομαστή λουτρόπολη, και το Αρκούδι, παραθεριστικός οικισμός σε μικρή απόσταση, νοτιότερα.

Στην άλλη πλευρά, στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού, το ενδιαφέρον των παραθεριστών συγκεντρώνουν η Γλύφα, παραθαλάσσιος οικισμός με δαντελωτές βραχώδεις ακρογιαλιές και αμμουδερή παραλία, και ανατολικότερα οι Θίνες, υπέροχη πλατιά αμμουδιά.

Καλοκαίρι 2017 στην Ηλεία: ήρεμες διακοπές σε έναν τόπο με γαλήνιο φυσικό περιβάλλον και εκπληκτικές παραλίες.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024