Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόδραση στις... γειτονιές της Αθήνας!

Απόδραση στις… γειτονιές της Αθήνας!

Δαντελωτές ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινα νερά, γραφικά λιμανάκια, χαμηλοί λόφοι με θαμνώδη βλάστηση και πευκόφυτες πλαγιές συνθέτουν το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον του Aργοσαρωνικού. Γεωγραφική ενότητα του Σαρωνικού και του Aργολικού κόλπου, ο Aργοσαρωνικός είναι ένας από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς των κατοίκων του λεκανοπεδίου της Aττικής. Το πευκόφυτο Αγκίστρι, η Αίγινα με τη μακραίωνη ιστορία, η […]

Δαντελωτές ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινα νερά, γραφικά λιμανάκια, χαμηλοί λόφοι με θαμνώδη βλάστηση και πευκόφυτες πλαγιές συνθέτουν το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον του Aργοσαρωνικού.

Γεωγραφική ενότητα του Σαρωνικού και του Aργολικού κόλπου, ο
Aργοσαρωνικός είναι ένας από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς
των κατοίκων του λεκανοπεδίου της Aττικής.

Το πευκόφυτο Αγκίστρι, η Αίγινα με τη μακραίωνη ιστορία, η επιβλητική χερσόνησος των Μεθάνων, ο ειδυλλιακός Πόρος, η ιστορική Σαλαμίνα, οι κοσμοπολίτικες Σπέτσες, η Τροιζήνα με τα σπουδαία μνημεία της αρχαιότητας, η Ύδρα με την πλούσια ναυτική παράδοση προσφέρουν μια πραγματικά ευχάριστη διαμονή σε όσους επιλέγουν τον Αργοσαρωνικό για ολιγοήμερες αποδράσεις ή και πολυήμερες διακοπές.

Eνδιαφέρουσα είναι η αρχιτεκτονική φυσιογνωμία των περιοχών, σημαντικοί οι αρχαιολογικοί χώροι, αξιόλογες οι μονές, αναρίθμητα τα μονοπάτια για τους περιπατητές, ατέλειωτες οι προτάσεις για θαλάσσιες περιηγήσεις.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024