Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελαφόνησος, κρυστάλλινα νερά και εξωτικές παραλίες

Ελαφόνησος, κρυστάλλινα νερά και εξωτικές παραλίες

Ελαφόνησος: το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη Λακωνίας αποτελεί μια θαυμάσια πρόταση για ένα υπέροχο weekend ή και περισσότερες ημέρες διακοπών. Με το που θα φθάσετε στη Νεάπολη, τα πράγματα γίνονται απλά. Μικρά φεριμπότ που εκτελούν πυκνά δρομολόγια σάς μεταφέρουν από την Πούντα Βοιών, κοντά στον οικισμό Βιγκλάφια Νεάπολης, στο λιμάνι της Ελαφονήσου. Εδώ […]

Ελαφόνησος: το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη Λακωνίας αποτελεί μια θαυμάσια πρόταση για ένα υπέροχο weekend ή και περισσότερες ημέρες διακοπών.

Με το που θα φθάσετε στη Νεάπολη, τα πράγματα γίνονται απλά. Μικρά φεριμπότ που εκτελούν πυκνά δρομολόγια σάς μεταφέρουν από την Πούντα Βοιών, κοντά στον οικισμό Βιγκλάφια Νεάπολης, στο λιμάνι της Ελαφονήσου.

Εδώ είναι χτισμένος ο ομώνυμος οικισμός, η πρωτεύουσα του νησιού, με λιγοστά παραδοσιακά σπίτια, σύγχρονες κατοικίες και τουριστικά καταλύματα, καφέ και ψαροταβέρνες. Tα πολυάριθμα γραφικά καΐκια και οι ψαρόβαρκες που δένουν στο λιμάνι σάς εξασφαλίζουν άφθονο φρέσκο ψάρι.

Αφού επιλέξετε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να αφεθείτε στο γαλήνιο περιβάλλον του νησιού με τις αμμουδερές παραλίες, να βουτήξετε στα γαλαζοπράσινα νερά και να απολαύσετε το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα.

Για κολύμπι σάς προτείνουμε τις παραλίες Kοντογώνι, Παναγία (Kάτω Nησί) και Λεύκη. Eπίσης, με σκάφος μπορείτε να επισκεφθείτε τα νησάκια Kασέλλα, Γαϊδουρονήσι και Λεπτονήσι, απέναντι από τον οικισμό της Παναγίας (Kάτω Nησί).

Όμως, την παράσταση κλέβει αναμφίβολα το μαγευτικό τοπίο στο Σαρακίνικο και το Σίμο, όπου θα ανακαλύψετε μια χερσόνησο αγκαλιασμένη από αμμόλοφους, με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και εξωτικές παραλίες.

Πατήστε εδώ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ελαφόνησο, το μαγευτικό νησάκι της Λακωνίας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024