Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα ναυάγιο που σας... ταξιδεύει!

Ένα ναυάγιο που σας… ταξιδεύει!

Πριν από αρκετά χρόνια ένα μικρό εμπορικό πλοίο που ταξίδευε βορειοδυτικά της Ζακύνθου προσάραξε σε μια αμμουδερή παραλία του νησιού. Με την πάροδο του χρόνου τα κύματα απομάκρυναν το ναυαγισμένο πλοίο από την ακροθαλασσιά και το μετακίνησαν στο μέσο της παραλίας, εκεί όπου βρίσκεται και σήμερα. Η παραλία της Ζακύνθου με το προσαραγμένο πλοίο έγινε […]

Πριν από αρκετά χρόνια ένα μικρό εμπορικό πλοίο που ταξίδευε βορειοδυτικά της Ζακύνθου προσάραξε σε μια αμμουδερή παραλία του νησιού. Με την πάροδο του χρόνου τα κύματα απομάκρυναν το ναυαγισμένο πλοίο από την ακροθαλασσιά και το μετακίνησαν στο μέσο της παραλίας, εκεί όπου βρίσκεται και σήμερα.

Η παραλία της Ζακύνθου με το προσαραγμένο πλοίο έγινε γνωστή στη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν ως Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο της Ζακύνθου, το ξαπλωμένο στην παχιά αμμουδιά κουφάρι, συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι το ενδιαφέρον χιλιάδων ελλήνων και ξένων τουριστών.

Άλλοι από αυτούς προτιμούν να κοιτούν το Ναυάγιο από ψηλά, απολαμβάνοντας το εξαίρετο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής, άλλοι πάλι επισκέπτονται την παραλία με εκδρομικά σκάφη, για να απολαύσουν τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας.

Όλοι, όμως, σπεύδουν να φωτογραφίσουν το Ναυάγιο, το καράβι που κάποτε ταξίδευε στις θάλασσες και τώρα ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο μέσα από τις αμέτρητες φωτογραφίες που τραβούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μια εικόνα του Ναυαγίου ίσως είναι αρκετή για να ταξιδέψετε κι εσείς νοερά στη Ζάκυνθο!

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024