Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού ταυτόχρονα παρών στις τουριστικές εκθέσεις Βελιγραδίου και Βουκουρεστίου

Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού ταυτόχρονα παρών στις τουριστικές εκθέσεις Βελιγραδίου και Βουκουρεστίου

Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού έλαβε μέρος με εκθεσιακό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι “Belgrade Fair”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 22-25 Φεβρουαρίου 2018. Το ίδιο χρονικό διάστημα ο δήμος έδωσε το «παρών» και στην τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου, με εκπρόσωπό του τον αντιδήμαρχο, κ. Αγγελόπουλο. Στην εν λόγω έκθεση φιλοξενήθηκε στο περίπτερο […]

Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού έλαβε μέρος με εκθεσιακό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι “Belgrade Fair”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 22-25 Φεβρουαρίου 2018. Το ίδιο χρονικό διάστημα ο δήμος έδωσε το «παρών» και στην τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου, με εκπρόσωπό του τον αντιδήμαρχο, κ. Αγγελόπουλο. Στην εν λόγω έκθεση φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ, που έκανε ειδική αναφορά στη Βόρεια Εύβοια.

Οι διεθνείς αυτές τουριστικές εκθέσεις, που διοργανώνονται σε ετήσια βάση, αποτελούν το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη Σερβία και στη Ρουμανία, καθώς συγκεντρώνουν χιλίάδες συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων εταιρείες, δήμους, περιφέρειες από 40 και πλέον χώρες στον κόσμο.

Η δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Ελένη Ευσταθίου, παρευρέθη στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης στο Βελιγράδι, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας πλήθος επισκεπτών επισκέφθηκε το περίπτερο του δήμου.

Η δήμαρχος, συνεργάτες του δήμου, επιχειρηματίες και ξενοδόχοι της περιοχής ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με τις τουριστικές δράσεις του δήμου. Ειδικότερα, το κοινό ενημερώθηκε για τις δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου του δήμου που θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και για το ότι η περιοχή αποτελεί αφενός έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς και αφετέρου έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως ιαματικούς προορισμούς.

Διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με διεθνή και εγχώρια ταξιωτικά γραφεία, με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και, κατ’επέκταση, την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.

Τέλος, στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, με την έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και την επιτόπου μαγειρική αυτών, γεγονός που έδωσε μια ακόμη πετυχημένη διάσταση στην επικοινωνία με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το περίπτερο του δήμου, προκειμένου να απολαύσουν τις τοπικές γεύσεις.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024