Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kinsterna Hotel στη Μονεμβασιά: Gastronomy Event

Kinsterna Hotel στη Μονεμβασιά: Gastronomy Event «Italy meets Greece»

To αρχοντικό Kinsterna Hotel, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το εστιατόριο «Σπονδή» (βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin) και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Απόστολο Τραστέλη, προγραμματίζει μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στις 18 και 19 Ιουλίου υποδέχεται τους νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους σεφ Riccardo Marcenaro και Fabio Donzelli, που ενώνουν τις […]

To αρχοντικό Kinsterna Hotel, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το εστιατόριο «Σπονδή» (βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin) και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Απόστολο Τραστέλη, προγραμματίζει μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις 18 και 19 Ιουλίου υποδέχεται τους νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους σεφ Riccardo Marcenaro και Fabio Donzelli, που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Executive Chef του αρχοντικού Γιώργο Χάψα, για να προσφέρουν στους επισκέπτες του αρχοντικού μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού θα περιλαμβάνει καλοκαιρινά μεσογειακά πιάτα με φρέσκα προϊόντα από το κτήμα, αλλά και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, όπως χειροποίητο ραβιόλι σε ligurian style ή ριζότο και πάστες σε πρωτότυπες εκτελέσεις των δύο φιλοξενούμενων σεφ.

Οι δύο βραδιές θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο sterna” του αρχοντικού, γύρω από την εντυπωσιακή βυζαντινή στέρνα, με μοναδική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο και το βράχο της μεσαιωνικής καστροπολιτείας, στις 20:30.

Πληροφορίες – κρατήσεις

Kinsterna Hotel
Άγιος Στέφανος, Μονεμβασιά Λακωνίας
Τηλ. 27320 66300, fax 27320 66116
e-mail: info@kinsternahotel.gr
www.kinsternahotel.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024