Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ninemia  Hotel: Ασημένιο Βραβείο στα Tourism Awards  2017

Ninemia Hotel: Ασημένιο Βραβείο στα Tourism Awards 2017

Ανάμεσα στους «πρωταθλητές» του ελληνικού τουρισμού για το 2017 βρέθηκε το ξενοδοχείο Ninemia Family Resort & Farm, που βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην τελετή απονομής τωνTourismAwards2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, το Ninemia Family Resort & Farm απέσπασε το Ασημένιο Bραβείο στην Κατηγορία Traditional Guesthouse. Τα Tourism Awards επιβραβεύουν […]

Ανάμεσα στους «πρωταθλητές» του ελληνικού τουρισμού για το 2017 βρέθηκε το ξενοδοχείο Ninemia Family Resort & Farm, που βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Στην τελετή απονομής τωνTourismAwards2017, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, το Ninemia Family Resort & Farm απέσπασε το Ασημένιο Bραβείο στην Κατηγορία Traditional Guesthouse.

Τα Tourism Awards επιβραβεύουν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Ιδιαίτερα αυξημένες υπήρξαν φέτος οι υποψηφιότητες εκ μέρους ηχηρών ξενοδοχειακών new openings και επιχειρήσεων του θαλάσσιου τουρισμού, του luxury travel και του digital tourism.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και πείρα στον τομέα της φιλοξενίας, όπως οι Γιάννης Τσεκλένης, Λευτέρης Λαζάρου, Κώστας Βογιατζής, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα, Γιώργος Πίττας και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024