Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπερατλαντικά μετάλλια για την ZOINOS WINERY

Υπερατλαντικά μετάλλια για την ZOINOS WINERY

Με τέσσερα υπερατλαντικά μετάλλια στις βαλίτσες της επέστρεψε η ZOINOS WINERY από το διεθνή διαγωνισμό οίνου TexSom International Wine Awards 2017, που έλαβε χώρα στο Ντάλας του Τέξας, στις ΗΠΑ, το τριήμερο 20-22 Φεβρουαρίου 2017. Η ZOINOS WINERY έλαβε μέρος στο διαγωνισμό με τέσσερις οίνους, αντιπροσωπευτικούς του ηπειρώτικου και ζιτσιώτικου αμπελώνα, καταφέρνοντας να αναδείξει με […]

Με τέσσερα υπερατλαντικά μετάλλια στις βαλίτσες της επέστρεψε η ZOINOS WINERY από το διεθνή διαγωνισμό οίνου TexSom International Wine Awards 2017, που έλαβε χώρα στο Ντάλας του Τέξας, στις ΗΠΑ, το τριήμερο 20-22 Φεβρουαρίου 2017.

Η ZOINOS WINERY έλαβε μέρος στο διαγωνισμό με τέσσερις οίνους, αντιπροσωπευτικούς του ηπειρώτικου και ζιτσιώτικου αμπελώνα, καταφέρνοντας να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γηγενείς ποικιλίες Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι και στην Αμερική.

Διακρίθηκαν οι ακόλουθοι τέσσερις οίνοι:

  • Αρκτούρος, ερυθρός παλαιωμένος οίνος
  • Ζίτσα Classico, λευκός ξηρός οίνος
  • Aurelia, ροζέ αφρώδης οίνος
  • Ζίτσα, λευκός ημιαφρώδης οίνος

Ο διαγωνισμός TexSom International Wine Awards είναι ο σημαντικότερος διαγωνισμός οίνου στις ΗΠΑ και από τους σημαντικότερους παγκοσμίως, λόγω της πολύ δυνατής ομάδας κριτών που συμμετέχουν, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Master Sommeliers και Masters of Wine από την Αμερική, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται από τη ZOINOS WINERY για την εδραίωση του ελληνικού κρασιού, και δη του ζιτσιώτικου, στη συνείδηση του αμερικάνικου οινόφιλου κοινού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024