Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Seaside bar restaurant «Ακτή» στην Πλάκα της Νάξου: γνήσια ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα

Seaside bar restaurant «Ακτή» στην Πλάκα της Νάξου: γνήσια ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα

Στην Πλάκα της Νάξου, μαγευτική παραθαλάσσια περιοχή με απέραντη αμμουδιά και διάσπαρτα τουριστικά συγκροτήματα, σε απόσταση 10 περίπου χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού, βρίσκεται η «Ακτή», ένα εξαίρετο seaside bar restaurant, ιδανικό για όσους και όσες επιθυμούν να απολαύσουν γνήσια ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα. Το καλωσόρισμα στην «Ακτή» γίνεται με ποικιλία παραδοσιακών τυριών […]

Στην Πλάκα της Νάξου, μαγευτική παραθαλάσσια περιοχή με απέραντη αμμουδιά και διάσπαρτα
τουριστικά συγκροτήματα, σε απόσταση 10 περίπου χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού, βρίσκεται η «Ακτή», ένα εξαίρετο seaside bar restaurant, ιδανικό για όσους και όσες επιθυμούν να απολαύσουν γνήσια ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα.

Το καλωσόρισμα στην «Ακτή» γίνεται με ποικιλία παραδοσιακών τυριών Νάξου, χειροποίητο τζατζίκι και τυροκαυτερή, φάβα με φρέσκο κρεμμύδι και κάππαρη, ξιδάτο χταπόδι, παντζάρια σκορδαλιά, γαύρο μαρινάτο και καβουροσαλάτα.

Το μοναδικό γευστικό ταξίδι ξεκινά με θαυμάσιες σαλάτες, κρητικό ντάκο και χόρτα εποχής, και συνεχίζεται με τυροκροκέτες, κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, μανιτάρια Porto Bello (γεμιστά με φέτα, πιπεριά και φρέσκο θυμάρι), φέτα τηγανητή με μέλι και σουσάμι, καθώς και σαγανάκι γραβιέρα Νάξου.

Οι νοστιμιές από τη θάλασσα (μεταξύ άλλων, σαλατούρι αξιώτικο, σαγανάκι γαρίδες, μύδια αχνιστά, καρπάτσιο σολομού, μπακαλιαρομπουκιές με σκορδαλιά, σαρδέλα γεμιστή στο τηγάνι, μπαρμπουνάκια, καλαμάρι γεμιστό), τα κρεατικά (λουκάνικο χωριάτικο, μπιφτέκι γεμιστό, χοιρινή τηγανιά και πολλά άλλα) και τα ζυμαρικά που προσφέρουν οι υπεύθυνοι της «Ακτής» είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες της.

Ειδικά πιάτα για τα παιδιά (μπουκιές κοτόπουλου, mini burger κ.ά.), υπέροχα γλυκά (χειροποίητη πορτοκαλόπιτα, γιαούρτι με γλυκό κουταλιού, κανταΐφι με παγωτό, μιλφέιγ κ.ά.) και παγωτά, δροσιστικοί χυμοί, μιλκ σέικ, αλκοολούχα ποτά και ροφήματα καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις επιθυμίες.

Τηλ. επικοινωνίας 22850 41950

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024