Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ανακαινίσεις, Ιδέες & Λύσεις»: τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές

«Ανακαινίσεις, Ιδέες & Λύσεις»: τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές

Η εταιρεία «Ανακαινίσεις, Ιδέες & Λύσεις» αναλαμβάνει την ανακαίνιση κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και ξενοδοχειακών μονάδων, συνδυάζοντας την ποιότητα και τα εγγυημένα αποτελέσματα με το χαμηλό κόστος. Η πολύχρονη πείρα στο συγκεκριμένο τομέα, η άριστη τεχνογνωσία, καθώς και η συνεργασία με τους πλέον αξιόλογους προμηθευτές υλικών, εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές. Σε ό,τι αφορά […]

Η εταιρεία «Ανακαινίσεις, Ιδέες & Λύσεις» αναλαμβάνει την ανακαίνιση κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και ξενοδοχειακών μονάδων, συνδυάζοντας την ποιότητα και τα εγγυημένα αποτελέσματα με το χαμηλό κόστος.

Η πολύχρονη πείρα στο συγκεκριμένο τομέα, η άριστη τεχνογνωσία, καθώς και η συνεργασία με τους πλέον αξιόλογους προμηθευτές υλικών, εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τα πάσης φύσεως τουριστικά καταλύματα, η εταιρεία, χάρη στη βαθιά γνώση και τη μακρά πείρα στη διακόσμηση και την ανακαίνιση ξενοδοχείων και εν γένει χώρων φιλοξενίας, γνωρίζει πώς να δημιουργεί εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου ο πελάτης εισπράττει θετική ενέργεια και νιώθει οικειότητα και ψυχική ευεξία.

Οι μοναδικοί και καλαίσθητοι χώροι που δημιουργεί η εταιρεία στις κάθε λογής ξενοδοχειακές μονάδες εξασφαλίζουν την επιθυμητή ξεκούραση, χαλάρωση και απόδραση του πελάτη από την καθημερινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε έργο παραδίδεται με απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των όρων που έχουν συμφωνηθεί εκ των προτέρων, καθώς η επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρείας «Ανακαινίσεις, Ιδέες & Λύσεις» βασίζεται στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024