Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φίλεψέ τους»: η ενέργεια της AEGEAN που ταξιδεύει την ελληνική φιλοξενία σε όλον τον κόσμο

«Φίλεψέ τους»: η ενέργεια της AEGEAN που ταξιδεύει την ελληνική φιλοξενία σε όλον τον κόσμο

Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποδεικνύεις τις αξίες σου στην πράξη. Γιατί μπορεί η Ελλάδα να είναι μια όμορφη χώρα, όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της. Η AEGEAN, με την ενέργεια «Φίλεψέ τους», σας καλεί να δείξετε τα στοιχεία εκείνα που μας κάνουν γνωστούς σε όλον τον […]

Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποδεικνύεις τις αξίες σου στην πράξη. Γιατί μπορεί η Ελλάδα να είναι μια όμορφη χώρα, όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

Η AEGEAN, με την ενέργεια «Φίλεψέ τους», σας καλεί να δείξετε τα στοιχεία εκείνα που μας κάνουν γνωστούς σε όλον τον κόσμο, δηλαδή τη χαρά τού να μοιράζεσαι και να προσφέρεις.

Με ένα κλικ στο www.filepsetous.gr μπορείτε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος και να τους προσφέρετε την καλύτερη πλευρά της χώρας μας.

Αρκεί να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μια ευχή, και οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να κάνουν τα υπόλοιπα, παραδίδοντάς τα για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Πάνω από 1.000 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την AEGEAN, από τις 19 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως βρουν στη θέση του καθίσματός τους, μέσα στα αεροσκάφη, μια έκπληξη από κάποιον Ελλήνα, που μαζί με την AEGEAN τούς ευχαριστεί για την επίσκεψή τους στη χώρα μας και τους «φιλεύει» με προϊόντα από την ελληνική γη.

Αντίστοιχα, όσοι ξένοι επισκέπτες θέλουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους, θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromGreece στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που χρησιμοποιούν, με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων.

Το ενδεικτικό video της ενέργειας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η AEGEAN, σε συνεργασία με έλληνες παραγωγούς αλλά και δημιουργούς από κάθε γωνιά της χώρας, φρόντισε να δημιουργήσει μοναδικά φιλέματα, που περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα όπως παξιμάδι λαδιού, ρίγανη, παστέλι με μαστίχα Χίου, αρωματικό τσάι, βότανα, φιστίκια Αιγίνης, ελληνικό καφέ, μαντολάτο, καθώς και αναμνηστικά της χώρας μας, μοιράζοντας γεύση από Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάντε σήμερα τη δική σας θετική χειρονομία με τη βοήθεια της AEGEAN, μοιράζοντας χαμόγελα και ευχαριστήρια δώρα σε ξένους επισκέπτες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα και γνώρισαν ένα κομμάτι της μοναδικής μας φιλοξενίας.

«Φίλεψέ τους» και δώσε υπόσταση στην ελληνική φιλοξενία!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024