Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Olympia Golden Beach Resort & Spa: οι διακοπές των ονείρων σας γίνονται τώρα πραγματικότητα

Olympia Golden Beach Resort & Spa: οι διακοπές των ονείρων σας γίνονται τώρα πραγματικότητα

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa , το υπερπολυτελές θέρετρο 5* στην Κυλλήνη Ηλείας, κάνει τη φετινή τουριστική σεζόν τα όνειρά σας πραγματικότητα, προσφέροντας άκρως δελεαστικά πακέτα διακοπών. Οι διακοπές πολυτελείας γίνονται τώρα προσιτές χάρη στις εξαίρετες τιμές που προσφέρει το πολυβραβευμένο Luxury Spa Resort σε όλους όσοι θα επιλέξουν τα τέλη Αυγούστου και […]

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa , το υπερπολυτελές θέρετρο 5* στην Κυλλήνη Ηλείας, κάνει τη φετινή τουριστική σεζόν τα όνειρά σας πραγματικότητα, προσφέροντας άκρως δελεαστικά πακέτα διακοπών.

Οι διακοπές πολυτελείας γίνονται τώρα προσιτές χάρη στις εξαίρετες τιμές που προσφέρει το πολυβραβευμένο Luxury Spa Resort σε όλους όσοι θα επιλέξουν τα τέλη Αυγούστου και τις αρχές Σεπτεμβρίου για μια ονειρεμένη διαμονή σε έναν επίγειο παράδεισο, όπου το πράσινο εναλλάσσεται με το γαλάζιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν σήμερα κιόλας κράτηση σε Main Building Double Deluxe δωμάτιο 40 τ.μ. με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) από 71,25 ευρώ
το άτομο ανά διανυκτέρευση (δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 6 ετών), για το χρονικό διάστημα που ξεκινά από την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Deluxe δωμάτια του Olympia Golden Beach είναι σχεδιασμένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να
προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια και στυλ, ικανοποιώντας ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες.

Το Olympia Golden Beach είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το Olympia Golden Beach είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πετύχουν την ευεξία σώματος και πνεύματος χάρη στο Dream Spa του (“Finalist στα 2015 World Luxury Spa Awards”) με το εξειδικευμένο προσωπικό, που προσφέρει την ποθούμενη ανάταση μέσα από θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Το Olympia Golden Beach είναι η ιδανική επιλογή για τα παιδιά χάρη στο Kids Club του, που εξασφαλίζει δωρεάν ατέλειωτο παιχνίδι και αμέτρητες εκπλήξεις στους λιλιπούτειους φίλους του θερέτρου όλες τις ημέρες της παραμονής τους.

Το Olympia Golden Beach είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των γαστριμαργικών απολαύσεων, που μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις πλούσιες γεύσεις που προσφέρονται στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της τρέχουσας τουριστικής σεζόν και για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 26230 95999 ή επισκεφθείτε το www.ogb.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024