Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βράβευση του Olympia Golden Beach Resort & Spa από το Luxury Travel Guide

Βράβευση του Olympia Golden Beach Resort & Spa από το Luxury Travel Guide

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa δε σταματά να ξεχωρίζει με τις συνεχείς διακρίσεις που κερδίζει. Αυτήν τη φορά η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα κατέκτησε το «Luxury Wellness Hotel of the year» από τα Luxury Travel Guide Awards, βραβείο το οποίο μπαίνει στη συλλογή του Olympia Golden Beach Resort & Spa μαζί με τα International […]

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa δε σταματά να ξεχωρίζει με τις συνεχείς διακρίσεις που κερδίζει.

Αυτήν τη φορά η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα κατέκτησε το «Luxury Wellness Hotel of the year» από τα Luxury Travel Guide Awards, βραβείο το οποίο μπαίνει στη συλλογή του Olympia Golden Beach Resort & Spa μαζί με τα International Hotel Awards, World Luxury Spa Awards, Travelife.com, Tripadvisor, καθώς και πολλά ακόμη.

Το βραβείο «Luxury Wellness Hotel of the year» αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της φιλοξενίας κι αποτελεί σημαντικό ορόσημο επιβράβευσης των υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου, πιστοποιώντας ότι αυτό είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και προσωπικό έτοιμο να πραγματοποιήσει την κάθε επιθυμία σας.

Έτσι λοιπόν, το Olympia Golden Beach Resort & Spa, κορυφαίο στις υπηρεσίες που προσφέρει, κερδίζει για ακόμα μια χρονιά το στοίχημα να βρεθεί πρώτο στην προτίμησή σας και να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό του επισκέπτη, όπως κάνει με επιτυχία κάθε χρόνο.

Αποδράστε τώρα κι εσείς σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο της Κυλλήνης και δείτε απο κοντά την πολυβραβευμένη και πολυσυζητημένη ξενοδοχειακή μονάδα στην πιο όμορφη και «χρυσή» παραλία της δυτικής Πελοποννήσου.

Αν θέλετε να καλομάθετε τον εαυτό σας σε έναν επίγειο παράδεισο 5 αστέρων και να νιώσετε σίγουροι ότι έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή για τις διακοπές σας, επικοινωνήστε με το Olympia Golden Beach Resort & Spa στο 26230 95999 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
www.ogb.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024