Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα καλοκαιρινά προϊόντα στα Public

Νέα καλοκαιρινά προϊόντα στα Public

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους, καθώς εισέρχονται δυναμικά στην αγορά των εποχικών προϊόντων για το καλοκαίρι. Σε συνεργασία με την TerraNation™ και την SBS και άλλα ποιοτικά και επώνυμα brands, τα Public διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις […]

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των
προϊόντων τους, καθώς εισέρχονται δυναμικά στην αγορά των εποχικών προϊόντων
για το καλοκαίρι.

Σε συνεργασία με την TerraNation™ και την SBS και άλλα ποιοτικά και επώνυμα brands, τα Public διαθέτουν ποιοτικά εποχικά προϊόντα για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα όσα αναζητά μια οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές σε μια ευρεία γκάμα τιμών.

Με σταθερό κριτήριο την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, τα Public αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτo brand, που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με δύο πολύ σημαντικές εταιρείες: κατ’ αποκλειστικότητα με την ιταλική εταιρεία SBS, η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ με εκλεπτυσμένο design και προσιτή τιμή, και την ελληνική εταιρεία TerraNation™, που δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.

Τα προϊόντα της TerraNation™ περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία και ιδιαίτερα απορροφητικές πετσέτες, αλλά και παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά. Όλα είναι αποτέλεσμα προσεκτικής παρατήρησης, σχολαστικής έρευνας και εξαντλητικών δοκιμών, και έχουν ως στόχο να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους προσφέροντας μοναδικό design, ποιότητα, ασφάλεια, σιγουριά και χαλάρωση, όπου κι αν βρίσκονται.

Ταυτόχρονα με τη συνεργασία με την ΤerraNation™, τα Public συνεργάζονται κατ’ αποκλειστικότητα και με την ιταλική εταιρεία SBS, διαθέτοντας μια σειρά sport accessories, wearables και gadgets, που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, την πληρέστερη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ με στυλ και άποψη.

Ενδεικτικά, η αδιάβροχη SBS Αction camera προσφέρει high definition εικόνα και στη συσκευασία της περιλαμβάνονται όλα τα αξεσουάρ της, το φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport είναι αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, ενώ το Σετ SBS Sport Kit περιλαμβάνει ακουστικά μοναδικού design και θήκη-περιβραχιόνιο.

Παράλληλα, τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών, όπως Waboba, Το Αγόρι, Micro, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys, ενώ επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχικά είδη με εταιρείες όπως Fisher Price, Walt Disney, AS, Hasbro, Nerf κ.λπ., διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.

Την εποχική σειρά προϊόντων των Public για όλη την οικογένεια παρουσίασαν οι δύο εμπορικοί διευθυντές της Public, Σπήλιος Λαμπρόπουλος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Ψυχαγωγίας) και Γιάννης Σίμος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων και Υπηρεσιών Τεχνολογίας).

Στην παρουσίασή τους έδωσαν έμφαση στο στόχο των Public, που είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών με προϊόντα value for money, που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους κόντρα στις τάσεις της αγοράς. Γι’ αυτόκαι συνεργάζονται αποκλειστικά μεεταιρείες με τις οποίεςμοιράζονται κοινές αξίες,προσφέρονταςστον καταναλωτήέξυπνες λύσειςγια τιςαγορές του με προϊόνταυψηλών προδιαγραφών.

Στην παρουσίαση ήταν παρών και ο Άνθιμος Δημητριάδης, Δημιουργικός Διευθυντής της TerraNation™, ο οποίος μίλησε για τα προϊόντα και δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η συνεργασία μας με τα Public διέπεται από την ίδια φιλοσοφία για την προσφορά της απόλυτης εμπειρίας στο χρήστη, προσφέροντάς του ξεχωριστά αντικείμενα ως προς το σχεδιασμό, τα υλικά, τη λειτουργικότητα, την πρακτικότητα, τα χρώματα και την αισθητική. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους χρήστες των αντικειμένων μας ευτυχισμένους, παρέχοντάς τους τον εξοπλισμό που θα τους επιτρέπει μια ξέγνοιαστη, ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα, από τη διαδρομή, την παραμονή έως την αποχώρηση από την παραλία».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024