Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Olympia Golden Beach Resort & Spa: οι προσφορές συνεχίζονται και το Μάιο!

Olympia Golden Beach Resort & Spa: οι προσφορές συνεχίζονται και το Μάιο!

Ένα υπέροχο ταξίδι στην πολυτέλεια πραγματοποίησαν οι επισκέπτες του Olympia Golden Beach Resort & Spa στην όμορφη Κυλλήνη κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα. Το υπερπολυτελές 5* θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του στις 12 Μαρτίου 2015, προσφέροντας δελεαστικά πακέτα διακοπών. Όσοι επέλεξαν το Olympia Golden Beach για τις διακοπές τους τις ημέρες του Πάσχα […]

Ένα υπέροχο ταξίδι στην πολυτέλεια πραγματοποίησαν οι επισκέπτες του Olympia Golden Beach Resort & Spa στην όμορφη Κυλλήνη κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα. Το υπερπολυτελές 5* θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του στις 12 Μαρτίου 2015, προσφέροντας δελεαστικά πακέτα διακοπών.

Όσοι επέλεξαν το Olympia Golden Beach για τις διακοπές τους τις ημέρες του Πάσχα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ονειρεμένη διαμονή σε έναν επίγειο παράδεισο, όπου το πράσινο εναλλάσσεται με το γαλάζιο και η πολυτέλεια της φύσης γίνεται καταφύγιο. Περιτριγυρισμένοι από το κατάφυτο ανοιξιάτικο τοπίο, που έμοιαζε σαν να είχε φορέσει κι εκείνο τα γιορτινά του, οι επισκέπτες απόλαυσαν ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες αναμνήσεις.

Για εκείνους που θέλησαν να πετύχουν την ευεξία σώματος και πνεύματος που είναι απαραίτητη για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, το Dream Spa του ξενοδοχείου υπήρξε η απόλυτη επιλογή. Το εξειδικευμένο προσωπικό του βραβευμένου Spa (“Finalist στα 2015 World Luxury Spa Awards”) ήταν εκεί για να προσφέρει στους επισκέπτες την ανάταση που χρειάζονταν μέσα από θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Για τους μικρούς επισκέπτες του Olympia Golden Beach το Kids Club υπήρξε ο δικός τους παραδεισένιος προορισμός. Με ατελείωτο παιχνίδι στον παιδότοπο και την παιδική χαρά, αλλά και με αμέτρητες εκπλήξεις που τους επιφύλαξε το προσωπικό του Mini Club, οι λιλιπούτειοι φίλοι διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης δωρεάν όλες τις ημέρες της παραμονής τους.

Οι λάτρεις των γαστριμαργικών απολαύσεων έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις πλούσιες γεύσεις που προσφέρθηκαν στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Τα πρωινά ξεκινούσαν σε έναν εντυπωσιακό μπουφέ με ατελείωτες επιλογές, που ικανοποίησαν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κι επειδή η παράδοση δεν μπορεί να λείπει από το ελληνικό Πάσχα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και το καθιερωμένο αρνί στη σούβλα το μεσημέρι της Κυριακής!

Οι προσφορές για διαμονή στο Olympia Golden Beach Resort & Spa συνεχίζονται και το Μάιο. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση σε Main Building Double Deluxe δωμάτιο 45 τ.μ. με ημιδιατροφή από 62 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση. Τα Deluxe δωμάτια είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια και στυλ, ενώ υπάρχουν ακόμη άλλοι 5 τύποι δωματίων, οι οποίοι ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Για τους μικρούς φίλους μέχρι 6 ετών δεν υπάρχει καμία χρέωση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές του Μαΐου ή του καλοκαιριού και για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 26230 95999 ή επισκεφθείτε το www.ogb.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024