Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Olympia Golden Beach Resort & Spa: δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο του Πάσχα!

Olympia Golden Beach Resort & Spa: δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο του Πάσχα!

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα στην παραλία των Λουτρών Κυλλήνης Ηλείας, ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες την 9η Απριλίου 2015, προσφέροντας δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο του Πάσχα! Όσοι κάνουν την κράτησή τους για το διάστημα από τις 9 έως και τις 13 Απριλίου έχουν τη […]

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το
υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα στην παραλία των Λουτρών
Κυλλήνης Ηλείας
, ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες την 9η Απριλίου 2015,
προσφέροντας δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο του Πάσχα!

Όσοι
κάνουν την κράτησή τους για το διάστημα από τις 9 έως και τις 13
Απριλίου
έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις σημαντικές
εκπτώσεις
που ισχύουν στις τιμές για τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά και από τις πλούσιες παροχές που περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα πακέτα.

Το
Olympia Golden Beach Resort & Spa διαθέτει πολλούς τύπους δωματίων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ανεξάρτητα από το δωμάτιο που θα επιλέξετε για τη διαμονή σας, η πολυτέλεια, η άνεση και το στυλ κυριαρχούν.

Στο Olympia Golden Beach Resort & Spa οι διακοπές σας γίνονται ένα ταξίδι στην πολυτέλεια, που ξεκινά από τη στιγμή της υποδοχής: ένα καλάθι με φρέσκα φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί, που θα σας περιμένουν στο δωμάτιό σας για το καλωσόρισμα, αποτελούν μόνο την αρχή.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa θέλει να… κακομαθαίνει τους επισκέπτες του, γι’ αυτό και στο πακέτο διαμονής για το τριήμερο του Πάσχα παρέχει ένα δωρεάν Spa Jet 20’ για ένα άτομο και χρήση της θερμαινόμενης πισίνας του χαμάμ ή της σάουνας από 2 άτομα για 1 ημέρα.

Αν, λοιπόν, κατά την άφιξή σας αισθάνεστε κουρασμένοι από τη διαδρομή, τι καλύτερο για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε από μια επίσκεψη στο Dream Spa του ξενοδοχείου; Στο Dream Spa, το οποίο μάλιστα είναι υποψήφιο για βράβευση στα 2015 World Luxury Spa Awards, το εξειδικευμένο προσωπικό είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να πετύχετε την ηρεμία και την ευεξία σώματος και πνεύματος που χρειάζεστε αυτές τις άγιες ημέρες.

Για τους γονείς που προβληματίζονται για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, το Kids Club του ξενοδοχείου θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Πάσχα, για να διασκεδάσει δωρεάν όλους τους λιλιπούτειους επισκέπτες από 3 ετών και άνω. Πρόκειται για έναν αληθινό παράδεισο για τα παιδιά, αφού διαθέτει παιδική χαρά, παιδότοπο και, φυσικά, ατελείωτο παιχνίδι. Το εξειδικευμένο προσωπικό επιφυλάσσει για τους μικρούς επισκέπτες του τριημέρου πολλές εκπλήξεις και διασκεδαστικά παιχνίδια, που θα κρατήσουν αυτούς απασχολημένους για ώρες και τους γονείς τους ήσυχους.

Οι απολαυστικές γεύσεις δεν μπορούν να λείπουν από ένα ιδανικό πακέτο διακοπών. Το κομψό κεντρικό εστιατόριο, στο οποίο θα προσφερθούν όλα τα γεύματα, έχει θέα στην πανέμορφη κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου και προσφέρει, ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη, την ικανοποίηση των ελληνικών και ευρωπαϊκών γεύσεων.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της παραμονής τους οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ενώ στο πασχαλινό πακέτο περιλαμβάνονται, επίσης, το δείπνο της ημέρας άφιξης, το δείπνο της Ανάστασης, αλλά και το μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα. Οι απόλυτες γαστρονομικές απολαύσεις που σίγουρα θα σας προσφέρει το εστιατόριο κατά τη διάρκεια του αναστάσιμου γεύματος και του πασχαλινού δείπνου θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.

Η πασχαλινή προσφορά 2015 για τη διαμονή σας στο Olympia Golden Beach Resort & Spa περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις (από τις 10/4 έως τις 13/4) μαζί με όλες τις παροχές που αναφέρονται, ενώ για επιπλέον διανυκτέρευση, πέραν των 3, ισχύουν επίσης ειδικές προσφορές με ημιδιατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πασχαλινό πακέτο διαμονής και για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 26230 95999 ή επισκεφθείτε το www.ogb.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024