Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tourism Awards 2015: σημαντικές βραβεύσεις για τον Όμιλο Μακεδονικών Ξενοδοχείων

Tourism Awards 2015: σημαντικές βραβεύσεις για τον Όμιλο Μακεδονικών Ξενοδοχείων

Σημαντικές βραβεύσεις απέσπασε ο Όμιλος Μακεδονικών Ξενοδοχείων στο διαγωνισμόTourism Awards 2015, καθώς τιμήθηκε με το βραβείοGOLD AWARD για το ξενοδοχείο “The Excelsior” (στην κατηγορία Facilities and Architecture – Αναπαλαίωση), με το βραβείο SILVER AWARD για το ξενοδοχείο “Eagles Palace” (στην κατηγορία Specialty Offering – Οικογενειακός Τουρισμός) και με το βραβείο SILVER AWARD για το ξενοδοχείο […]

Σημαντικές βραβεύσεις απέσπασε ο Όμιλος Μακεδονικών Ξενοδοχείων στο διαγωνισμόTourism Awards 2015, καθώς τιμήθηκε με το βραβείοGOLD AWARD για το ξενοδοχείο “The Excelsior” (στην κατηγορία Facilities and Architecture – Αναπαλαίωση), με το βραβείο SILVER AWARD για το ξενοδοχείο “Eagles Palace” (στην κατηγορία Specialty Offering – Οικογενειακός Τουρισμός) και με το βραβείο SILVER AWARD για το ξενοδοχείο “Eagles Palace” (στην κατηγορία Πρωτοβουλίες για την Προστασία του Περιβάλλοντος).

«Σας ευχαριστώ θερμά για τη διάκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες, που βοήθησε στην αναπαλαίωση του Excelsior, αυτού του εξαιρετικού νεοκλασικού κτιρίου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης» είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μακεδονικών Ξενοδοχείων, κ.Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, παραλαμβάνοντας το GOLD AWARD για την αναπαλαίωση του ξενοδοχείου “The Excelsior”.

«Είμαστε μια οικογενειακή ξενοδοχειακή εταιρεία της Βορείου Ελλάδας που φέτος κλείνουμε τα 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του τουρισμού, και ήδη η τέταρτη γενιά ασχολείται με τα ξενοδοχεία μας. Ευχαριστούμε πολύ την επιτροπή για τις δύο βραβεύσεις, ειδικά για τη διάκριση στις πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος, ενός θέματος που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, καθώς και για την περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε» συνέχισε ο κ. Τορνιβούκας, παραλαμβάνοντας τα SILVER AWARDS για το Eagles Palace.

Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Περισσότερα από 600 άτομα παρευρέθησαν στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μια βραδιά που αποτέλεσε πραγματική γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό. Οι πρωτοβουλίες που βραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο ελληνικός τουρισμός έχει να επιδείξει μια σειρά από ποιοτικές και καινοτόμες πρακτικές σε όλο το φάσμα υπηρεσιών.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024