Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοιραστείτε μαζί μας χειμερινές στιγμές και εικόνες των φίλων των «Διακοπών» στο Facebook!

Μοιραστείτε μαζί μας χειμερινές στιγμές και εικόνες των φίλων των «Διακοπών» στο Facebook!

Από τον Απρίλιο του 2012 οι «Διακοπές», ο πλέον έγκυρος και αξιόπιστος ελληνικός τουριστικός οδηγός επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες (1968-2011), ενσωματώθηκαν στην κορυφαία πύλη του ελληνικού Internet, το www.in.gr, συμβαδίζοντας με το πνεύμα των καιρών, τις σύγχρονες αντιλήψεις και διαθέσεις. Παράλληλα, οι «Διακοπές» εισήλθαν δυναμικά στον κόσμο του Facebook, φιλοδοξώντας να κάνουν και εκεί […]

Από τον Απρίλιο του 2012 οι «Διακοπές», ο πλέον έγκυρος και αξιόπιστος ελληνικός τουριστικός οδηγός επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες (1968-2011), ενσωματώθηκαν στην κορυφαία πύλη του ελληνικού Internet, το www.in.gr, συμβαδίζοντας με το πνεύμα των καιρών, τις σύγχρονες αντιλήψεις και διαθέσεις.

Παράλληλα, οι «Διακοπές» εισήλθαν δυναμικά στον κόσμο του Facebook, φιλοδοξώντας να κάνουν και εκεί αισθητή την παρουσία τους, να δώσουν μια νότα δροσιάς και φρεσκάδας, πάντοτε σε σχέση με αποδράσεις, εξορμήσεις και ταξίδια σε κάθε γωνιά της χώρας μας, εσχάτως δε και στο εξωτερικό.

Ο στόχος επιτεύχθηκε και με το παραπάνω: η κοινότητα των «Διακοπών» στο Facebook αριθμεί πλέον περίπου 68.000 μέλη, η αυξητική τάση είναι έντονη και διαρκής, τα μηνύματα που λαμβάνουμε και η «συμμετοχή» των φίλων μας στα «ταξίδια» που πραγματοποιούμε σε καθημερινό επίπεδο ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, σε μια από τις πρόσφατες, διαδοχικές επιδρομές του χιονιά στη χώρα μας, ζητήσαμε από τα μέλη της κοινότητάς μας στο Facebook να μας στείλουν δικές τους φωτογραφίες με χειμερινά τοπία της χώρας μας.

Αρκετοί φίλοι και φίλες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Αυτές τις φωτογραφίες σάς παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο, ώστε να έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί μας τις φωτογραφικές εμπνεύσεις των μελών της κοινότητάς μας στο Facebook, προσωπικές στιγμές και εικόνες από το χειμώνα του 2015!

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024