Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλή χρονιά με χαμόγελα ευτυχίας από τη μαγευτική Βενετία και την Aegean!

Καλή χρονιά με χαμόγελα ευτυχίας από τη μαγευτική Βενετία και την Aegean!

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2015, στις 22:00, απογειώθηκε η πτήση 2015 της Aegean μαζί με τους 100 τυχερούς επιβάτες που έκαναν Ρεβεγιόν στον Αέρα (στις 30.000 πόδια), λίγο πριν φθάσουν στην πανέμορφη Βενετία και αλλάξουν δύο φορές χρόνο, καλωσορίζοντας έτσι δύο φορές τη νέα χρονιά. Εκπλήξεις, σαμπάνια και ξεχωριστές γεύσεις περίμεναν τους 100 επιβάτες που […]

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2015, στις 22:00, απογειώθηκε η πτήση 2015 της Aegean μαζί με τους 100 τυχερούς επιβάτες που έκαναν Ρεβεγιόν στον Αέρα (στις 30.000 πόδια), λίγο πριν φθάσουν στην πανέμορφη Βενετία και αλλάξουν δύο φορές χρόνο, καλωσορίζοντας έτσι δύο φορές τη νέα χρονιά.

Εκπλήξεις, σαμπάνια και ξεχωριστές γεύσεις περίμεναν τους 100 επιβάτες που κέρδισαν ανάμεσα στις 172.000 που συμμετείχαν συνολικά στο διαγωνισμό. Τυχεροί και τυχερές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ταξίδεψαν, για να κάνουν αλλαγή χρονιάς στον αέρα.

Στη Βενετία, όπου έφθασαν, τους περίμενε ένα δεύτερο ρεβεγιόν, το οποίο δε θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού από τις γόνδολες. Πλέοντας στα κανάλια της Βενετίας, παρακολούθησαν τη δεύτερη αλλαγή και είδαν τον ουρανό της πόλης να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα.

Φυσικά, η βραδιά δεν τελείωσε εκεί, αφού η νυχτερινή ζωή της πόλης τούς περίμενε για να διασκεδάσουν χορεύοντας τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς.

Βαρκάδες, σαμπάνια, τοπικές γεύσεις και μια ηλιόλουστη μέρα στη Βενετία περίμεναν τους τυχερούς επιβάτες, για να «απογειώσουν» την πρώτη ημέρα της χρονιάς τους. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά οι τυχεροί ταξιδιώτες μαζί με το πλήρωμα γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψαν στην Αθήνα με τις αποσκευές τους γεμάτες με όμορφες στιγμές από τη Βενετία και νέες εμπειρίες.

Μπορείτε να δείτε όλο το ταξίδι των τυχερών επιβατών τού Ρεβεγιόν στον Αέρα στο www.revegionstonaera.com

  • Αλλαγή χρονιάς στον αέρα
  • Αλλαγή χρονιάς στη Βενετία
  • Βόλτα στα κανάλια & γεύμα στη Βενετία
  • Κι επειδή λένε ότι όπως σε βρίσκει η πρώτη μέρα του χρόνου έτσι θα είναι όλη η χρονιά, φαίνεται πως κάποιοι θα ταξιδέψουν αρκετά φέτος.

    Καλά ταξίδια σε όλους!

    Sports in

    Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

    Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Πέμπτη 25 Απριλίου 2024