Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου από το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου από το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Το ξενοδοχείο Olympia Golden Beach Resort & Spa, στα Λουτρά Κυλλήνης Ηλείας, προσφέρει δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με ιδιαίτερες εκπτώσεις στο Dream Spa του. Όσοι κάνουν την κράτησή τους για το διάστημα από τις 24 έως και τις 27 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις σημαντικές εκπτώσεις που […]

Το ξενοδοχείο Olympia Golden Beach Resort & Spa, στα Λουτρά Κυλλήνης Ηλείας, προσφέρει δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με ιδιαίτερες εκπτώσεις στο Dream Spa του.

Όσοι κάνουν την κράτησή τους για το διάστημα από τις 24 έως και τις 27 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις σημαντικές εκπτώσεις που ισχύουν στις τιμές την εν λόγω περίοδο, αλλά και από τις πλούσιες παροχές που περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα πακέτα.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa διαθέτει πολλούς τύπους δωματίων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ανεξάρτητα από το δωμάτιο που θα διαλέξετε για να μείνετε, η πολυτέλεια, η άνεση και το στυλ κυριαρχούν.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa θέλει να… κακομαθαίνει τους επισκέπτες του, γι’ αυτό και στο πακέτο διαμονής για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου παρέχει 30% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες στο Dream Spa του.

Αν, λοιπόν, κατά την άφιξή σας αισθάνεστε κουρασμένοι από τη διαδρομή, τι καλύτερο για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε από μια επίσκεψη στο Dream Spa του ξενοδοχείου;

Στο Dream Spa, το οποίο μάλιστα ήταν finalist στα 2013 World Luxury Spa Awards, το εξειδικευμένο προσωπικό είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να πετύχετε την ηρεμία και την ευεξία σώματος και πνεύματος που χρειάζεστε αυτές τις ημέρες.

Οι απολαυστικές γεύσεις δεν είναι δυνατόν να λείπουν από ένα ιδανικό πακέτο διακοπών. Το κομψό κεντρικό εστιατόριο, στο οποίο θα προσφερθούν όλα τα γεύματα, έχει θέα στην πανέμορφη κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου και προσφέρει, ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη, την ικανοποίηση των ελληνικών και ευρωπαϊκών γεύσεων.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της παραμονής τους οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ενώ στο πακέτο της ημιδιατροφής περιλαμβάνεται και το δείπνο για όλες τις ημέρες της παραμονής τους.

Η προσφορά για τη διαμονή σας στο Olympia Golden Beach Resort & Spa ξεκινά από τα 43 ευρώ κατ’ άτομο με πρωινό για τους ενήλικες, ενώ παιδιά έως 6 ετών διαμένουν στο δωμάτιο των γονέων τους εντελώς δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα διαμονής και για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 26230 95999 ή επισκεφθείτε το www.ogb.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024