Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
21 Σεπτεμβρίου:

21 Σεπτεμβρίου: «Run Greece» στην πόλη της Καστοριάς

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καστοριάς ο τέταρτος αγώνας του «Run Greece 2014», του νέου αγωνιστικού θεσμού που καθιέρωσε από την περσινή χρονιά ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με Περιφερειακές Ενότητες και Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο μέρος του «Run Greece 2014» ολοκληρώθηκε την άνοιξη, με τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν […]

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καστοριάς ο τέταρτος αγώνας του «Run Greece 2014», του νέου αγωνιστικού θεσμού που καθιέρωσε από την περσινή χρονιά ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με Περιφερειακές Ενότητες και Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Το πρώτο μέρος του «Run Greece 2014» ολοκληρώθηκε την άνοιξη, με τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα, το Ηράκλειο και τα Ιωάννινα. Στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνονται οι αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη της Καστοριάς (21 Σεπτεμβρίου), στην Αλεξανδρούπολη (28 Σεπτεμβρίου) και στην Πάτρα (12 Οκτωβρίου).

Το «Run Greece» έχει σκοπό να βγάλει κατά κυριολεξία τους κατοίκους των
πόλεων της ελληνικής περιφέρειας από τα σπίτια τους, να τους παρακινήσει να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, αλλά και να δημιουργήσει μια γιορτή
αθλητισμού και πολιτισμού στο κέντρο κάθε πόλης.

Ο πρώτος φθινοπωρινός σταθμός του «Run Greece 2014», το Run Greece Καστοριά, περιλαμβάνει τον καθιερωμένο πλέον ημιμαραθώνιο Καστοριάς
γύρω από τη λίμνη, αγώνες δρόμου 10 χλμ και 5 χλμ στο κέντρο της πόλης,
αλλά και αγώνα 1.000 μ. για παιδιά Δημοτικού.

Οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr για τον ημιμαραθώνιο, τους αγώνες 5 χλμ και 10 χλμ, καθώς και τον αγώνα παίδων του Run Greece Καστοριά, ολοκληρώνονται την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.

Το κόστος της συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο και τους αγώνες 5 χλμ και 10 χλμ είναι 5 ευρώ.

Φυσικά, πέραν των πολυάριθμων κατοίκων της πόλης της Καστοριάς που αναμένεται να συμμετάσχουν στο Run Greece Καστοριά, πολλοί είναι ασφαλώς και εκείνοι που θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία και θα συνδυάσουν την αγωνιστική συμμετοχή με ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η πόλη της Καστοριάς, που έχει καταφέρει να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την παραδοσιακή φυσιογνωμία της, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την ιδιαίτερα γραφική λίμνη της, τα περίφημα αρχοντικά, τις δεκάδες βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες, τα βυζαντινά τείχη, το εξαίρετο Βυζαντινό Μουσείο, το σπήλαιο του Δράκου.

Πατήστε εδώ για να δείτε πού σας προτείνουμε να διαμείνετε σε περίπτωση συμμετοχής σας στο Run Greece Καστοριά την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.


Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024