Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο iTraveller, τα υποβρύχια όνειρα και η μαγεία της Στοκχόλμης. What’s next?

Ο iTraveller, τα υποβρύχια όνειρα και η μαγεία της Στοκχόλμης. What’s next?

Στο διαμάντι της Σκανδιναβίας, την αποκαλούμενη Βενετία του Βορρά, τη Στοκχόλμη, άφησε το ταξιδιωτικό του στίγμα ο iTraveller της Aegean. Στο πλαίσιο του πιο ιδιότυπου ταξιδιωτικού γύρου και με μοναδική «πυξίδα» το νέο i-pad app της Aegean, ο iTraveller Πέτρος κατάφερε χάρη στη βοήθεια όλων μας να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόντους και να περάσει ένα […]

Στο διαμάντι της Σκανδιναβίας, την αποκαλούμενη Βενετία του Βορρά, τη Στοκχόλμη, άφησε το ταξιδιωτικό του στίγμα ο iTraveller της Aegean.

Στο πλαίσιο του πιο ιδιότυπου ταξιδιωτικού γύρου και με μοναδική «πυξίδα» το νέο i-pad app της Aegean, ο iTraveller Πέτρος κατάφερε χάρη στη βοήθεια όλων μας να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόντους και να περάσει ένα βράδυ στο βυθό της λίμνης Malaren, στην πόλη Vasteras της Σουηδίας, συντροφιά με… τα ψάρια.

Το Utter Inn, ένα από τα πιο πολυ-φωτογραφημένα ξενοδοχεία στον κόσμο, δεν είναι απλώς ένα κατάλυμα, αλλά και ένα εντυπωσιακότατο art project, που ξεκίνησε το 2000. Το πλωτό ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια με μια άλλη άποψη: δέκα πόδια κάτω από την επιφάνεια της σουηδικής λίμνης, ο ταξιδιώτης μπορεί να περάσει μια αξέχαστη βραδιά, με παράθυρα σε κάθε τοίχο του υπνοδωματίου και με θέα στο νερό, που είναι γεμάτο ψάρια.

Ο iTraveller έφθασε με βαρκάκι στο Utter Inn και, πέρα από τη διανυκτέρευση κυριολεκτικά στο βυθό, απόλαυσε τη μοναδική θέα της λίμνης και της πόλης από την 25 τ.μ. βεράντα που βρίσκεται πάνω στην επιφάνεια του νερού.

Και η συνέχεια ήταν εξίσου συναρπαστική! Από το βυθό… στον ουρανό βρέθηκε στη Στοκχόλμη ο iTraveller της Aegean, αφού, χάρη στα δικά μας likes, shares και downloads, κατάφερε να κάνει το γύρο της πόλης… από τις στέγες των σπιτιών!

Πολύχρωμα νησάκια στην καρδιά του αρχιπελάγους, πολυάριθμες γέφυρες, καταπράσινα πάρκα, βόλτες στην Παλιά Πόλη, Gamla Stan, και στο άψογα διατηρημένο ιστορικό κέντρο, μεσαιωνικά δρομάκια, παλιά κτίρια και μουσεία, πλατείες και ανάκτορα. Ο iTraveller γέμισε με εικόνες από μια πόλη που δικαίως συγκαταλέγεται στους πιο hot ευρωπαϊκούς προορισμούς της Aegean.

Go iTraveller go!

Με αφετηρία την Αθήνα, και ημερομηνία αναχώρησης την 29η Αυγούστου, με πρώτους σταθμούς τη Μαδρίτη και τη Σεβίλλη, ο iTraveller της Aegean βρέθηκε στη συνέχεια του ταξιδιωτικού μαραθωνίου του στη Στοκχόλμη. Και το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται. Οκτώ διαφορετικές πόλεις σε 14 ημέρες με ένα σακίδιο πλάτης και μοναδικό πιλότο-βοηθό το νέο application για iPad της Aegean, που είναι η μόνη πηγή πληροφοριών για το ταξίδι του: κρατήσεις εισιτηρίων, πληροφορίες για τα αεροδρόμια και τους προορισμούς που θα επισκεφθεί, ακόμη και τι καιρό θα συναντήσει, τα έχει όλα σε απόσταση ενός κλικ.

Βέβαια, ο Πέτρος δεν είναι μόνος του σε αυτό το ταξίδι. Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφικό υλικό στα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) και οι followers κάνουν Like και share ή κατεβάζουν το ipad application, εκείνος κερδίζει πόντους, που του επιτρέπουν να γυρίσει ακόμη περισσότερα μέρη και αξιοθέατα.

Μόνον εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε να συνεχίσει το ταξίδι του και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στα μέρη που θα επισκεφθεί.

Το ταξίδι σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή συνεχίζεται, γίνε κι εσύ μέρος του…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024