Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πέτρος, ο iTraveller της Aegean, ταξιδεύει στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με μόνους συμμάχους το iPad app της Aegean και όλους εσάς!

Ο Πέτρος, ο iTraveller της Aegean, ταξιδεύει στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με μόνους συμμάχους το iPad app της Aegean και όλους εσάς!

Πώς είναι άραγε ένα ταξίδι χωρίς χάρτη, χρήματα και ταξιδιωτικό οδηγό σε 8 πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής μέσα σε 14 ημέρες; Θα μας το δείξει ο Πέτρος, ο iTraveller της Aegean, ο οποίος θα ταξιδέψει με μόνο του σύμμαχο το iPad app της Aegean, αλλά και όλους εσάς, καθώς μόνον εσείς μπορείτε […]

Πώς είναι άραγε ένα ταξίδι χωρίς χάρτη, χρήματα και ταξιδιωτικό
οδηγό σε 8 πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής μέσα σε 14 ημέρες; Θα μας το δείξει ο Πέτρος, ο
iTraveller της Aegean, ο οποίος θα ταξιδέψει με μόνο του σύμμαχο το iPad
app της Aegean
, αλλά και όλους εσάς, καθώς μόνον εσείς μπορείτε να τον
βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του δίνοντάς του πόντους, για να κάνει
ακόμη περισσότερα πράγματα στις πόλεις που θα επισκεφθεί.

Ο Πέτρος, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα στις 29 Αυγούστου, θα μας ενημερώνει για την πορεία του ταξιδιού του ανεβάζοντας καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) απ’ όλα όσα θα ζήσει, καλώντας σας να τον ακολουθήσετε και να ζήσετε μαζί του τις περιπέτειές σας!

Όμως, για να είναι σε θέση να συνεχίσει το ταξίδι του και να μπορέσει να δει και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα, χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή. Κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει το iPad app της Aegean ή κάνει like και share στα social media το υλικό του iTraveller με hashtag #AegeaniTraveller, ο Πέτρος συλλέγει πόντους, για να μπορέσει να επισκεφθεί ακόμη περισσότερα μέρη στους προορισμούς όπου θα ταξιδέψει και να ανακαλύψει περισσότερα μυστικά στις πόλεις που θα δει.

Με τη βοήθεια του iPad app της Aegean, ο iTraveller θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του να πραγματοποιεί τις κρατήσεις των εισιτηρίων του για να συνεχίζει τις περιπέτειές του, να βρίσκει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα επισκεφθεί, για να ξέρει τι… τον περιμένει!

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του iTraveller της Aegean ήταν η Μαδρίτη. Ο Πέτρος μάς έδειξε μια διαφορετική όψη της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ενώ παρακολούθησε και στήριξε την εθνική μας ομάδα μπάσκετ στον πρώτο της αγώνα στο Mundobasket!

Aπό εκεί ο Πέτρος συνεχίζει το ταξίδι του σε άλλους προορισμούς της Aegean στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, για να μας παρουσιάσει τις πόλεις που θα επισκεφθεί με άλλο μάτι, μιας και δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο ταξίδι αναψυχής.

Γνώρισε και εσύ τον #AegeaniTraveller στο http://bit.ly/1AXDPvR και μπες στο www.aegeanitraveller.com για να μάθεις περισσότερα για το ταξίδι του στους προορισμούς της Aegean και για το πώς θα τον βοηθήσεις.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024