Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη αστροβραδιά στο αρχοντικό της Μονεμβασιάς Kinsterna την Τετάρτη 30 Ιουλίου

Η πρώτη αστροβραδιά στο αρχοντικό της Μονεμβασιάς Kinsterna την Τετάρτη 30 Ιουλίου

Στην καρδιά του καλοκαιριού του 2014, το βραβευμένο Kinsterna Hotel & Spa σάς καλεί να επισκεφθείτε τη μαγευτική Μονεμβασιά, για να γνωρίσετε έναν από τους πλέον ρομαντικούς και ιστορικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας μας, αλλά και για να απολαύσετε τη μοναδική φιλοξενία του αρχοντικού Kinsterna. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου το Kinsterna διοργανώνει ποικίλες […]

Στην καρδιά του καλοκαιριού του 2014, το βραβευμένο Kinsterna Hotel & Spa σάς καλεί να επισκεφθείτε τη μαγευτική Μονεμβασιά, για να γνωρίσετε έναν από τους πλέον ρομαντικούς και ιστορικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας μας, αλλά και για να απολαύσετε τη μοναδική φιλοξενία του αρχοντικού Kinsterna.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου το Kinsterna διοργανώνει ποικίλες δραστηριότητες, που είναι στενά συνδεδεμένες με το κτήμα (έκτασης 70 στρεμμάτων) και ειδικά σχεδιασμένες για όσους επισκέπτες επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή και την ιστορία του αρχοντικού, αλλά και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Το παραμυθένιο περιβάλλον του Kinsterna αφυπνίζει την άρρηκτη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και αιχμαλωτίζει τη σκέψη, ενώ ενθαρρύνει ενήλικες, εφήβους και μικρότερα παιδιά να συμμετάσχουν σε διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και η μελέτη των αστερισμών.

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, κάτι συναρπαστικό συμβαίνει στο Kinsterna για πρώτη φορά. Η Μυρτώ Κυριακίδου, αστροξεναγός του αρχοντικού, θα ξαναζωντανέψει τους ελληνικούς μύθους στις σκοτεινές νύχτες της Μονεμβασιάς με τον έναστρο ουρανό. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας η Μυρτώ θα μιλήσει για τους άθλους του Ηρακλή και για το τι συνέβη στη φιλάρεσκη Κασσιόπη, διαβάζοντας το ουράνιο βιβλίο των αστερισμών.

Η αστρονομία ήταν βασική αρχαία ελληνική επιστήμη και ενασχόληση. Σπουδαίες αστρονομικές εργασίες προέρχονται από την Ακαδημία του Πλάτωνα, ενώ ο Αρίσταρχος ο Σάμιος είχε τη δική του θεωρία για τα άστρα και τους πλανήτες.

Η μοναδική εμπειρία Night Sky Tour που θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι επισκέπτες του Kinsterna θα αποκαλύψει τα μυστήρια των ουράνιων σωμάτων, συνδέοντας το αρχαίο παρελθόν με τη σύγχρονη αστροφυσική.

Η πρώτη αστροβραδιά θα διοργανωθεί από το Kinsterna την Τετάρτη 30 Ιουλίου, και οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να δουν τη σελήνη, πλανήτες και αστρικούς σχηματισμούς με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Η συμμετοχή στην αστροβραδιά παρέχεται δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές διαμονής στο www.kinsternahotel.gr

Πληροφορίες – κρατήσεις

Kinsterna Hotel & Spa
Άγιος Στέφανος, Μονεμβασιά Λακωνίας
Τηλ. 27320 66300, fax 27320 66116
e-mail: info@kinsternahotel.gr
http://www.kinsternahotel.gr/

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024