Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Elite κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ

Η Elite κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου, η αγαπημένη μάρκα Elite έστρωσε το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ και κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness. Στο τραπέζι που κατασκευάστηκε από ξύλο σε ενιαία μορφή ειδικά για την περίσταση και έχει μήκος 120,33 μέτρα, κάθισαν 480 άτομα. Οι τυχεροί, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο […]

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου, η αγαπημένη μάρκα Elite έστρωσε το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ και κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness.

Στο τραπέζι που κατασκευάστηκε από ξύλο σε ενιαία μορφή ειδικά για την περίσταση και έχει μήκος 120,33 μέτρα, κάθισαν 480 άτομα. Οι τυχεροί, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο τραπέζι πικνίκ του κόσμου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα προϊόντα Elite, όπως φρυγανιές, κράκερ, κριτσίνια, μπισκότα, συνοδευόμενα από απολαυστικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Στην εκδήλωση παρευρέθη επίσημος κριτής του GUINNESS WORLD RECORDS™, ο οποίος κατέγραψε και ανακοίνωσε τον τίτλο. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της αγαπημένης μάρκας Elite ήταν τόσο θερμή, που πολλοί δεν κατάφεραν να καθίσουν, κι έτσι η εταιρεία αποφάσισε να διπλασιάσει τη χρηματική προσφορά της προς τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Elbisco, κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η διάκριση αυτή είναι τιμητική για την οικογένεια της Elbisco, μιας ελληνικής εταιρείας που υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την αγορά. Η αγαπημένη μας μάρκα Elite, την οποία εμπιστεύεται η ελληνική οικογένεια περισσότερα από 40 χρόνια, κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness! Ένα ρεκόρ με καλό σκοπό για το έργο του Πατέρα Αντώνιου για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατέρας Αντώνιος και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς και σύλλογοι της περιοχής. H εκδήλωση οργανώθηκε υπό την αιγίδατου Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή συναυλία από τους Onirama, οι οποίοι γιόρτασαν τη μεγάλη διάκριση μαζί με πλήθος κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της αγαπημένης μάρκας Elite.

Το πικνίκ που κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness ήταν μια ευκαιρία για όσους έλαβαν μέρος να ζήσουν τη δική τους φυσική απόδραση.

Elite, η φυσική απόδραση!

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024