Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάσχα στις Nymphes, Πάσχα στην Κρήτη

Πάσχα στις Nymphes, Πάσχα στην Κρήτη

Γνωστό τουριστικό θέρετρο σε απόσταση 18 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου, η Αγία Πελαγία είναι χτισμένη σε περιοχή με αμμουδιές, κλειστούς όρμους και ήρεμη θάλασσα. Εδώ βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων στούντιο – διαμερισμάτων Nymphes Luxury Apartments, χτισμένο πάνω σε λόφο, με μοναδική θέα στα λιμανάκια της Αγίας Πελαγίας. Μέσα σε κήπους 5 στρεμμάτων, με […]

Γνωστό τουριστικό θέρετρο σε απόσταση 18 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου, η Αγία Πελαγία είναι χτισμένη σε περιοχή με αμμουδιές, κλειστούς όρμους και ήρεμη θάλασσα.

Εδώ βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων στούντιο – διαμερισμάτων Nymphes Luxury Apartments, χτισμένο
πάνω σε λόφο, με μοναδική θέα στα λιμανάκια της Αγίας Πελαγίας. Μέσα σε κήπους 5
στρεμμάτων, με οπωροφόρα δέντρα, κρεβατίνες, αρωματικά φυτά και βότανα
της Κρήτης, η πισίνα, το πάρκιγκ και τα καθιστικά προσφέρουν μια άνετη και
αξέχαστη διαμονή.

Για όσους θέλουν να ζήσουν το φετινό Πάσχα στην ελληνική ύπαιθρο, αλλά και στις γραφικές πόλεις της Κρήτης, το συγκρότημα Nymphes αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για ημερήσιες εκδρομές σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της μεγαλονήσου και σε απόσταση 1 χλμ από την εθνική οδό.

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα υποδεχθούν τους ταξιδιώτες τα μοναστήρια κοντά στο συγκρότημα, μέσα στη φύση και τα ολάνθιστα βουνά. Τη Μεγάλη Παρασκευή σειρά έχει η πόλη του Ηρακλείου, με τους επιταφίους να συναντώνται στην κεντρική πλατεία υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου και των χορωδιών των διαφόρων ναών. Η γιορτή της Ανάστασης, το Μεγάλο Σάββατο, γιορτάζεται είτε στους ναούς, όπου καίγεται ο Ιούδας με κροτίδες και βεγγαλικά, είτε στα πιο ήσυχα μοναστήρια, που μοσχοβολούν, πνιγμένα στα λουλούδια. Τέλος, η Κυριακή του Πάσχα είναι χαρά Θεού σε ολόκληρη την Κρήτη, από τα Χανιά έως το Λασίθι, γιορτή με ξεχωριστό χρώμα και καθολική συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών.

Να σημειωθεί ότι μετά τις λειτουργίες, όλη τη Μεγαλοβδομάδα, οι Κρητικοί καταλήγουν στις ταβέρνες του νησιού, για να απολαύσουν νηστίσιμα, θαλασσινά και ουζάκι.

Το συγκρότημα Nymphes προσφέρει ιδιαίτερα αξιόλογα πακέτα διαμονής σε όσους θελήσουν να βρεθούν τις ημέρες του Πάσχα στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το κόστος για διαμονή σε στούντιο 2 ατόμων ανέρχεται στα 46 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις.
  • Το αντίστοιχο κόστος διαμορφώνεται στα 43 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για 6 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις.
  • Το κόστος για διαμονή σε δίχωρο διαμέρισμα 5 ατόμων ανέρχεται στα 54 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις.
  • Το αντίστοιχο κόστος διαμορφώνεται στα 50 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για 6 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις.
  • Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν το συγκρότημα μαζί με τους φίλους τους και κλείσουν περισσότερα του ενός διαμερίσματα θα έχουν έκπτωση 10% επί του συνολικού ποσού.
  • Σερβίρεται πλούσιο κρητικό πρωινό στο διαμέρισμα με επιπλέον χρέωση.
  • Τους επισκέπτες του συγκροτήματος περιμένουν ένα μπουκάλι κρασί κι ένα πανέρι φρούτα, ένα πασχαλινό τσουρέκι και κόκκινα αβγά για καλωσόρισμα, καθώς και η πασχαλινή λαμπάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.nymphes-apts.gr

Επικοινωνία με το συγκρότημα στα τηλέφωνα 2810 371605, 6946 316988, 6972 073767

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024