Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μονεμβασιά παρούσα στη

Η Μονεμβασιά παρούσα στη «Philoxenia 2013»!

Ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Μονεμβασιάς έδωσε το «παρών» στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2013», που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συναντήσεις μεταξύ των μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μονεμβασιάς και εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό. Στις εν […]

Ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Μονεμβασιάς έδωσε το «παρών» στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2013», που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συναντήσεις μεταξύ των μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μονεμβασιάς και εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό. Στις εν λόγω συναντήσεις παρευρέθησαν, κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Μονεμβασιάς, ξενοδόχοι της περιοχής, προκειμένου να έχουν απευθείας επιχειρηματικές επαφές με τους τουριστικούς πράκτορες και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες εμπορικές συμφωνίες. Ενδεικτικά, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Σουηδία, η Ινδία, η Τουρκία, καθώς και χώρες της Βαλκανικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με ελληνικά τουριστικά γραφεία, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς και στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας που επισκέφθηκαν την έκθεση. Η αγορά της Βόρειας Ελλάδας είναι παραδοσιακά μια φιλική αγορά για την περιοχή της Μονεμβασιάς, και ο Δήμος έχει επενδύσει σε αυτήν τόσο μέσω της συμμετοχής του στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia όσο και μέσα από ποικίλες ενέργειες προβολής στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιφέρεια.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024