Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το αλατοσπήλαιο στα Λουτρά Πόζαρ Πέλλας, ιδανικό για χαλάρωση και θεραπεία!

Το αλατοσπήλαιο στα Λουτρά Πόζαρ Πέλλας, ιδανικό για χαλάρωση και θεραπεία!

Στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) Πέλλας, σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την κωμόπολη της Αριδαίας, βρίσκεται το πρώτο αλατοσπήλαιο εντός ξενοδοχείου στον ελλαδικό χώρο, το Pozar Salt Cave & Spa Hotel Pallas. Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείουPozar Pallas οι επισκέπτες γνωρίζουν τον κόσμο της αισθητικής, της χαλάρωσης και των θεραπευτικών ιδιοτήτων του αλατοσπηλαίου και του Spa. […]

Στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) Πέλλας, σε απόσταση
13 χιλιομέτρων από την κωμόπολη της Αριδαίας, βρίσκεται το πρώτο αλατοσπήλαιο εντός ξενοδοχείου στον ελλαδικό χώρο, το Pozar Salt Cave & Spa Hotel Pallas.

Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείουPozar Pallas οι επισκέπτες γνωρίζουν τον κόσμο της αισθητικής, της χαλάρωσης και των θεραπευτικών ιδιοτήτων του αλατοσπηλαίου και του Spa.

Ορυκτό αλάτι από το Κασμίρ του Πακιστάν, ορυκτό αλάτι από την Klodawa (Πολωνία) και θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα είναι τα συστατικά του αλατοσπηλαίου στο ξενοδοχείο Pozar Pallas. Οι τοίχοι και η οροφή του σπηλαίου είναι καλυμμένοι με βράχια ορυκτού αλατιού από το Κασμίρ του Πακιστάν, το δε δάπεδο περιέχει ένα μείγμα ορυκτού αλατιού από την Πολωνία και θαλάσσιου αλατιού από τη Νεκρά Θάλασσα.

Τέλος, ο εσωτερικός καταρράκτης (φυσικός ιονιστής) σε συνδυασμό με το θερμαινόμενο δάπεδο συμπληρώνει με ιχνοστοιχεία αλατιού την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας ένα μικροκλίμα με ευεργετική αξία για την ανθρώπινη υγεία. Παραμονή 45 λεπτών εντός του αλατοσπηλαίου αντιστοιχεί σε 3 ημέρες έκθεσης σε καθαρή θαλάσσια αύρα.

Τα αλατοσπήλαια είναι ευρέως διαδεδομένα σε πολλές χώρες του εξωτερικού (Πολωνία, Τσεχία, Ρωσία, Ρουμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, ΗΠΑ, Γερμανία) χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητές τους.
Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει ότι το μικροκλίμα του αλατοσπηλαίου βοηθά στο να αντιμετωπιστούν δερματοπάθειες, αναπνευστικές λοιμώξεις, καρδιοαγγειακά νοσήματα, νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος, διαταραχές μεταβολισμού(παχυσαρκία), διαταραχές νευρικού συστήματος, διαταραχές σκελετικού συστήματος.

Pozar Salt Cave & Spa Hotel Pallas
Ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων Pozar Pallas
Λουτρά Πόζαρ
Αριδαία Πέλλας
Τηλ. 23840 91357
Fax 23840 91460

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024