Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε ένα τριήμερο στo ξενοδοχείο

Κερδίστε ένα τριήμερο στo ξενοδοχείο «Ελβετία», στο Καρπενήσι!

Το auto.in.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο "Ελβετία", δίνουν την δυνατότητα σε δύο ζευγάρια, να ανηφορίσουν στο Καρπενήσι για ένα απολαυστικό τριήμερο....

Το auto.in.gr, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «Elvetia» του Καρπενησίου, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη (ή μία τυχερή αναγνώστρια) δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο προαναφερθέν ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο


Το Elvetia Hotel βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης. Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο δίνει έμφαση στην παραδοσιακή διακόσμηση και στα υλικά της ευρυτανικής γης.

Mε ορμητήριο το ξενοδοχείο Elvetia μπορείτε να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ευρυτανίας όλες τις εποχές του χρόνου.

Στους άνετους χώρους υποδοχής του ξενοδοχείου κυριαρχούν οι δύο πέτρινες εστίες-τζάκια, που προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Στο bar-restaurant του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μυρωδάτους καφέδες, παραδοσιακά γλυκά και ξεχωριστά γεύματα κατόπιν συνεννόησης.

Oι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν εκδρομές στα γραφικά χωριά και τους παραδοσιακούς πετρόχτιστους οικισμούς, τα πανέμορφα ποτάμια και τα ιστορικά μοναστήρια της Ευρυτανίας. Το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι, σε απόσταση 11 χλμ, τα σπορ του βουνού, η ορειβατική πεζοπορία, η ορειβασία, το ράφτινγκ, το κανό – καγιάκ, η ιππασία, το ποδήλατο βουνού προσφέρουν επιπλέον επιλογές στους φυσιολάτρες.


Το δώρo

* Ένας τυχερός αναγνώστης μας θα κερδίσει δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Elvetia, στο Καρπενήσι.

* Η κράτηση αφορά το διάστημα έως και έξι (6) μήνες μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης, εκτός εορτών και αργιών, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και κατόπιν συνεννοήσεως με τον κύριο Μαντζούφα (τηλ. 22370 80111).

Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του auto.in.gr στο Facebook.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
  • Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
  • Το in.gr στη συνέχεια θα ενημερώσει τον τυχερό (ή την τυχερή).
    Εκείνος, αφού αποδεχθεί το δώρο του, θα επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου «Elvetia» (όπου θα έχουν σταλεί τα στοιχεία του από το in.gr), για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του.

Οι «Διακοπές« εύχονται στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία!

Elvetia Hotel
Ζηνοπούλου 17, 361 00
Καρπενήσι
Ευρυτανία, Στερεά Ελλάδα
Τηλ. 22370 80111
Fax 22370 80112
Κινητό 6979001664
Υπεύθυνος: Παναγιώτης Μαντζούφας
e-mail: elvetia@elvetiahotel.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024