Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδι στον κόσμο του κρασιού, των γεύσεων και των παραδόσεων της Δυτικής Μακεδονίας

Ταξίδι στον κόσμο του κρασιού, των γεύσεων και των παραδόσεων της Δυτικής Μακεδονίας

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού, των γεύσεων και των παραδόσεων της Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν οι τοπικοί οινοπαραγωγοί, οι παραγωγοί εδεσμάτων, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής και το ξενοδοχείο Παντελίδη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Πτολεμαΐδα. Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η προβολή του οινολογικού και γαστρονομικού πλούτου της Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης και η ανάδειξη […]

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού, των γεύσεων και των παραδόσεων της Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν οι τοπικοί οινοπαραγωγοί, οι παραγωγοί εδεσμάτων, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής και το ξενοδοχείο Παντελίδη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Πτολεμαΐδα.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η προβολή του οινολογικού και γαστρονομικού πλούτου της Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης και η ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της περιοχής.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο κρασί και σε όλα τα τοπικά προϊόντα που μπορεί να το συνοδεύουν (τυριά, αλλαντικά, πιπεριές, κριτσίνια), όπως και σε εδέσματα της τοπικής κουζίνας, μαγειρεμένα από τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά σχεδόν όλων των οινοποιείων της Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα από το Αμύνταιο (Κτήμα Άλφα, Κυρ Γιάννη, Κτήμα Καρανίκα, Οινοποιείο Βεγορίτις, Ε.Α.Σ. Αμύνταιου), το Βελβεντό (Κτήμα Βογιατζή, Κτήμα Ζανδέ), τη Σιάτιστα (Δύο Φίλοι, Οινοποιία Διαμαντή, Οινοποιείο Νάκου), την Κοζάνη (Belias Wines) και την Καστοριά (Κτήμα Στεργίου και Κτήμα Μάγγελ). Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πιπεριές, τυριά, αλλαντικά και κριτσίνια από ντόπιους παραγωγούς, καθώς και φαγητά μαγειρεμένα από τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Κτήμα Παντελίδη, που βρίσκεται στο 4ο χλμ Πτολεμαΐδας-Φλώρινας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24630 53300.

Η σελίδα της εκδήλωσης είναι: https://www.facebook.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024