Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε ένα τριήμερο στο

Κερδίστε ένα τριήμερο στο «Περιβόλι», έξω από το Ναύπλιο

Χτισμένο μέσα σε έναν παλαιό πορτοκαλεώνα, το ξενοδοχείο "Περιβόλι" είναι ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Βρίσκεται στα Πυργιώτικα, σε απόσταση μόλις 8,5 χλμ από την πόλη του Ναυπλίου.

Οι diakopes.in.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Περιβόλι δίνουν την ευκαιρία σε δύο ζευγάρια να επισκεφθούν τη γοητευτική Αργολίδα και το Ναύπλιο.

Χτισμένο μέσα σε έναν παλαιό πορτοκαλεώνα, το ξενοδοχείο Περιβόλι είναι ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Βρίσκεται στα Πυργιώτικα, σε απόσταση μόλις 8,5 χλμ από την πόλη του Ναυπλίου.
Το «Περιβόλι», που πρωτολειτούργησε το 2009, σχεδιάστηκε με σεβασμό στα παραδοσιακά και αρχιτεκτονικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την περιοχή.
Οι επισκέπτες του μπορούν, μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, να χαλαρώσουν και να αποκοπούν προσωρινά από την αστική τους καθημερινότητα.

Πρόθεση του ξενοδοχείου είναι ο συνδυασμός ορισμένων ειδών τουρισμού που συνθέτουν αυτό που ονομάζεται εναλλακτικός τουρισμός/τουρισμός υπαίθρου, ώστε να αναδειχθεί ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος ολόκληρης της Αργολίδας. Ο επισκέπτης του ξενοδοχείου μπορεί να έρθει σε επαφή με τη φύση και με τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο, για να ψυχαγωγηθεί και να νιώσει τη χαρά της περιήγησης, της γνώσης και της ανακάλυψης.
Ατού της διαμονής σας, το παραδοσιακό πρωινό με τις σπιτικές λιχουδιές (φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι από τον πορτοκαλεώνα μας, χειροποίητες μαρμελάδες, ψωμί, κουλουράκια, ντόπια τυριά, γιαούρτι κ.ά.), το all-day lounge café, για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στο τζάκι, το πετρόχτιστο εστιατόριο με το πέτρινο τζάκι για να γευτείτε τα υγιεινά και αρωματικά πιάτα και βέβαια η συνολική εμπειρία φιλοξενίας.


Το δώρo
* Δύο τυχεροί αναγνώστες μας θα κερδίσουν δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Περιβόλι, στα Πυργιώτικα.

* Οι κρατήσεις αφορούν στο διάστημα έως τέλη Ιουνίου 2013, εκτός εορτών και αργιών και βάσει
διαθεσιμότητας.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του travel.in.gr στο Facebook.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
  • Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
  • Το in.gr στη συνέχεια θα ενημερώσει τους τυχερούς.
    Εκείνοι, αφού αποδεχθούν το δώρο τους, θα επικοινωνήσουν με το Περιβόλι (όπου θα έχουν σταλεί τα στοιχεία τους από το in.gr), για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους.

Οι «Διακοπές« εύχονται στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία!

Ξενοδοχείο Περιβόλι
Πυργιώτικα, Ναύπλιο
Τηλ: 2752047905
Fax: 2752047913
e-mail: info@hotelperivoli.com

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024