Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπόδια στην... απογείωση της Hellas Airlines

Εμπόδια στην… απογείωση της Hellas Airlines

Η “HellasAirlines” ανακοίνωσε ότι, λόγω γραφειοκρατικών κυρίως εμποδίων, αναγκάζεται να μεταθέσει χρονικά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος κρατήσεων και κατ’ επέκταση του πτητικού της έργου. Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, η έναρξη λειτουργίας του συστήματος κρατήσεων προσδιορίζεται χρονικά στις αρχές του 2013.

Η “HellasAirlines” ανακοινώνει ότι, λόγω γραφειοκρατικών κυρίως εμποδίων, αναγκάζεται να μεταθέσει χρονικά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος κρατήσεων και κατ’ επέκταση του πτητικού της έργου. Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, η έναρξη λειτουργίας του συστήματος κρατήσεων προσδιορίζεται χρονικά στις αρχές του 2013.

Η δημιουργία της Hellas Airlines, με έδρα μάλιστα ένα επαρχιακό αεροδρόμιο, αποτελεί μια από τις πλέον αισιόδοξες ειδήσεις και για τον ευρύτερο χώρο της οικονομίας, αφού πρόκειται για ένα βήμα προς την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, λοιπόν – καλώς εχόντων – θα αρχίσει να πετά μέσα στους πρώτους μήνες του 2013, με βάση της το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στη Θεσσαλία, καταρχάς προς το εσωτερικό.(Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο) και αργότερα και εξωτερικό.
Ο στόλος της αποτελείται από τα άνετα και οικονομικά αεροσκάφη Airbus 320, 143 θέσεων ίδιας κατηγορίας.


Στην παρουσίαση της αεροπορικής εταιρείας στον Βόλο – που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2012 – ο πρόεδρος της εταιρείας, πιλότος κ. Βασίλης Ραλάκης, προανηγγείλε μια σειρά από παροχές, όπως:

  • μια χαμηλή τιμή για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και μια εξωτερικού
  • δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • πακέτα προσφορών, όπως ενιαία αγορά πτήσης-διαμονής-ενοικίασης αυτοκινήτου

Ο κ. Ραλάκης αναφέρθηκε ακόμα στην δυνατότητα της εταιρείας να αναπτύξει τις πτήσεις cargo, βοηθώντας ιδιαίτερα τις εξαγωγές προϊόντων της Θεσσαλίας.
Στόχος ακόμα της εταιρείας είναι μακροπρόθεσμα να καταστήσει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ένα διεθνές κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων, ευνοώντας έτσι και την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής.
Τέλος, αυτή η επιχειρηματική πρωτοβουλία συνδέεται άμεσα με την δημιουργία και προσφορά εκατοντάδων θέσεων εργασίας που στόχος είναι να καλυφθούν από Θεσσαλούς εργαζομένους.



Οι πτήσεις εσωτερικού θα είναι προς και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο,
Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο, ενώ για το εξωτερικό αναμένεται να
υπάρξουν πτήσεις για Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα και Φρανκφούρτη, με τιμές που θα κυμαίνονται από 50 € έως 120 €.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024