Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσφορά εβδομαδιαίου ski pass στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Προσφορά εβδομαδιαίου ski pass στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Για λίγες μόνο μέρες ακόμα - μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2012 - μπορείτε να εξασφαλίσετε 1 ολόκληρη εβδομάδα σκι στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, μόνο με 31.5 ευρώ!

Για λίγες μόνο μέρες ακόμα – μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2012 – μπορείτε να εξασφαλίσετε 1 ολόκληρη εβδομάδα σκι στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, μόνο με 31.5 ευρώ!

Η προσφορά ισχύει μόνο γιαon–lineαγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kalavrita–ski.gr/coupon μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2012. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 7 συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της προσεχούς χιονοδρομικής περιόδου, από την ημέρα έναρξης λειτουργίας έως το τέλος, σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία και θα μπορούν να συμπεριλαμβάνουν Σαββατοκύριακα και γιορτές. Τα κουπόνια είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι 2.
Η προσφοράδενπεριλαμβάνει εξοπλισμό καιδεναφορά την ενοικίαση μηχανοκίνητων οχημάτων.
Η Διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της εποχής και φροντίζει με έγκαιρες και πολύ συμφέρουσες προσφορές να κάνει εφικτή την απόδραση στο χιόνι για όλους, παρέχοντας πάντα ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για έναν περιορισμένο αριθμό κουπονιών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024