Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία Turkish Airlines  με JetBlue Airways και Air Canada

Συμφωνία Turkish Airlines με JetBlue Airways και Air Canada

Η JetBlue Airways και η Turkish Airlines προχώρησαν σε συμφωνία διασύνδεσης των δρομολογίων τους, για την ένωση των δικτύων τους στα αεροδρόμια «John F. Kennedy» της Νέας Υόρκης (JFK) και «Dulles» της Washington (IAD).

Η JetBlue Airways και η Turkish Airlines προχώρησαν σε συμφωνία διασύνδεσης των δρομολογίων τους, για την ένωση των δικτύων τους στο διεθνές αεροδρόμιο «John F. Kennedy» της Νέας Υόρκης (JFK) και στο διεθνές αεροδρόμιο «Dulles» της Washington (IAD).

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε πόλη των ΗΠΑ επιθυμούν, μέσα από τις πτήσεις της Turkish Airlines και της JetBlue. Το δίκτυο της JetBlue προσφέρει συνδέσεις με δεκάδες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των: Boston, Massachusetts, Buffalo/Niagara Falls, New York, Charlotte και Raleigh, North Carolina, Fort Lauderdale και Orlando, Florida, Pittsburgh, Pennsylvania και San Juan, Puerto Rico.

Ταυτόχρονα, η Turkish Airlines ανακοίνωσε την εμπορική συμφωνία συνεργασίας που επετεύχθει με την Air Canada. Η εν λόγω συμφωνία, θα ενισχύσει τις εγχώριες καναδικές πτήσεις με απευθείας συνδέσεις με τα δρομολόγια της Turkish Airlines προς ή πέρα από την Τουρκία, ενώ αντίστοιχα, όλοι οι επιβάτες που προέρχονται από πτήσεις της THY θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με την Air Canada, για τις πτήσεις εσωτερικού του Καναδά. Όλοι οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με ένα και μόνο εισιτήριο της Turkish Airlines, το οποίο θα περιλαμβάνει και τις εσωτερικές συνδέσεις της Air Canada.

Η συμφωνία καλύπτει τις ακόλουθες πόλεις, μέσω Toronto καθώς και άλλων 33 εγχώριων προορισμών στον Καναδά: Calgary, Charlottetown, Deerlake, Edmonton, Fortmcmurray, Fredericton, Halifax, Kelowna, Kingston, London, Moncton, Montreal, Northbay, Ottawa, Quebeccity, Regina, Saintjohn, Sarnia, Saskatoon, Saultstemarie, Stjohns, Sudbury, Sydney, Thunderbay, Timmins, Vancouver, Victoria, Windsor και Winnipeg καθώς και ορισμένων προορισμών των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω Καναδά.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024