Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνδρος… Τήνος… Μύκονος με την Blue Star Ferries

Άνδρος… Τήνος… Μύκονος με την Blue Star Ferries

Τρία νησιά του ίδιου συμπλέγματος, μα το καθένα με το δικό του στυλ… τη δική του μαγεία! Η Άνδρος της χαλάρωσης, η Τήνος για προσκύνημα, η Μύκονος της διασκέδασης!

Τρία νησιά του ίδιου συμπλέγματος, μα το καθένα με το δικό του στυλ… τη δική του μαγεία! Η Άνδρος της χαλάρωσης, η Τήνος για προσκύνημα, η Μύκονος της διασκέδασης!

Στην Άνδρο, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, η απόλαυση περιλαμβάνει πανέμορφες παραλίες, γαλήνια τοπία και καταπράσινες εκτάσεις. Ιδανικό νησί για ξένοιαστες και χαλαρωτικές διακοπές σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Το γραφικό λιμάνι του Γαυρίου είναι το καλύτερο καλωσόρισμα…

Τήνος: Το νησί της πνευματικής πίστης, του κάλλους, της τέχνης αλλά και των μαγευτικών παραλιών και των γραφικών χωριών… Όλα γυρίζουν γύρω από την ιερή εικόνα της Παρθένου Μαρίας.

…Άλλα κόλπα στη Μύκονο. Το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, που δεν κοιμάται ποτέ, σας υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και αξέχαστα νυχτοπερπατήματα. Δε λείπουν, βέβαια, οι ωραίες παραλίες και τα γραφικά μέρη, όπως η Μικρή Βενετία.

Ταξιδεψτε στους τρεις προορισμούς του Αιγαίου γρήγορα και άνετα, με την Blue Star Ferries!

Καθημερινές αναχωρήσεις από Ραφήνα με το πιο γρήγορο ferry της γραμμής… το Blue
Star Ithaki! Για Τήνο και Μύκονο υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις και από Πειραιά με το Blue Star Naxos.

Τα πλοία διαθέτουν άνετους χώρους και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω απολαυστική.
Χαλαρώστε στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος του πλοίου και απολαύστε γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Για το γεύμα σας μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο Goody’s.
Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων, όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries.
Διασκεδάστε με video games, σερφάρετε στο Internet με κάρτα WIFI και, αν μείνετε από μετρητά, κάντε ανάληψη από το ΑΤΜ του πλοίου.

* Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια, καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024