Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφορά -15% σε ναύλους οικονομικής θέσης από την Star Alliance

Προσφορά -15% σε ναύλους οικονομικής θέσης από την Star Alliance

Το γνωστό δίκτυο αεροπορικών εταιριών Star Alliance γιορτάζοντας τα 15 του χρόνια, προσφέρει 15% έκπτωση σε όλους τους ναύλους “Round the World” (RTW) της Οικονομικής θέσης, για πωλήσεις εισιτηρίων από 15 έως 29 Μαΐου 2012

Το γνωστό δίκτυο αεροπορικών εταιριών Star Alliance γιορτάζοντας τα 15 γενέθλιά του, προσφέρει 15% έκπτωση σε όλους τους ναύλους «Round the World» (RTW) της Οικονομικής θέσης.
Πρόκειται για μια ειδική προωθητική ενέργεια για όλα τα “Round the World” εισιτήρια στην Οικονομική θέση που θα πωληθούν από τις 15 έως τις 29 Μαΐου 2012.
Η
έκπτωση δεν εφαρμόζεται στα ακυρωτικά, τους φόρους
και λοιπές χρεώσεις που ποικίλουν ανάλογα με το δρομολόγιο. Μόνο στο ναύλο.

Και μερικά… νούμερα

  • 15 χρόνια μετά την ίδρυση της Star Alliance…
  • το δίκτυό της έχει αυξηθεί σε 25 μέλη…
  • που προσφέρουν καθημερινά περισσότερες από 20.500 πτήσεις…
  • σε 1.293 αεροδρόμια…
  • σε 190 χώρες,

παρέχοντας στους επιβάτες που διανύουν μεγάλες αποστάσεις, απαράμιλλες δυνατότητες επιλογής συνδέσεων και προορισμών. Στην τρέχουσά μορφή τους, οι ναύλοι RTW έγιναν πραγματικότητα χάρη στις συμμαχίες των αερομεταφορέων, καθώς καμία αεροπορική εταιρεία από μόνη της δεν μπορεί να προσφέρει έναν ναύλο που να δίνει τη δυνατότητα ενός παγκόσμιου ταξιδιού.

Το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει τέσσερα επίπεδα ναύλων RTW στην Οικονομική θέση που επιτρέπουν στους επιβάτες να διανύουν αποστάσεις από 26.000, 29.000, 34.000 ως 39.000 μίλια.
– Τα παιδιά ηλικίας από 2 έως 11 ετών πληρώνουν το 75% της αξίας του ναύλου ενηλίκων, ενώ τα βρέφη κάτω των 2 ετών που δεν καταλαμβάνουν θέση πληρώνουν το 10% του ναύλου ενηλίκων.
– Οι επιβάτες μπορούν να διαμορφώσουν τις δικές τους διαδρομές μέσα στα όρια μιλίων που προσφέρουν τα διάφορα επίπεδα ναύλων.
– Το ταξίδι πρέπει να ξεκινά και να ολοκληρώνεται στην ίδια χώρα, να είναι προς μία κατεύθυνση, προς ανατολικά ή δυτικά, και να περιλαμβάνει διέλευση από τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό.
– Πρέπει να πραγματοποιούνται 24ωρες στάσεις σε 3 τουλάχιστον πόλεις και το δρομολόγιο μπορεί να περιλαμβάνει από 2 έως 12 επιπλέον στάσεις (ο συνολικός αριθμός στάσεων εξαρτάται από τον τύπο του ναύλου).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.staralliance.com/en/fares/round-the-world-fare/. Από τη σελίδα αυτή μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο εργαλείο Star Alliance Book (www.staralliance.com/en/booking/book-and-fly/#), που επιτρέπει την πραγματοποίηση κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων μέσω διαδικτύου για τον ναύλο RTW. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται σε οποιαδήποτε από τα 25 μέλη της Star Alliance ή σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Σχετικά με την Star Alliance:
Η Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων, η οποία προσφέρει στους διεθνείς επιβάτες της παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και μια ομαλή εμπειρία ταξιδίου.
Τα μέλη της είναι οι εταιρείες: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United και US Airways. Οι Avianca-TACA, Copa Airlines, EVA Air και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Star Alliance Press Office
Τηλ.: +49 69 96375 183
Φαξ: +49 69 96375 683
Email: mediarelations@staralliance.com
www.staralliance.com

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024