Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακρίσεις και νέοι προορισμοί για την Turkish Airlines

Διακρίσεις και νέοι προορισμοί για την Turkish Airlines

Η Turkish Airlines κατέκτησε 2 βραβεία "Freddie" για το 2012, ενώ παράλληλα πρόσθεσε νέους προορισμούς, σε Γερμανία, Σκωτία, Ρουάντα και Ισπανία, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού της.

Η Turkish Airlines κατέκτησε 2 βραβεία «Freddie» για το 2012, ενώ παράλληλα πρόσθεσε νέους προορισμούς, σε Γερμανία, Σκωτία, Ρουάντα και Ισπανία, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού της.
Πιο συγκεκριμένα, η THY (Turk Hava Yollari/Turkish Airlines), έλαβε διακρίσεις σε δύο κατηγορίες, που αφορούν στο Πρόγραμμα της Χρονιάς (σε Ευρώπη και Αφρική), για το πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της «Miles & Smiles», καθώς και στην πιστότητα των πιστωτικών καρτών της «Shop&Miles» (σε Ευρώπη και Αφρική).
Τα Βραβεία «Freddie» διεξάγονται κάθε χρόνο και αναγνωρίζουν τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και τα καλύτερα ξενοδοχειακά προγράμματα πιστότητας. Στα φετινά βραβεία συνοψίζονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ψήφοι.

Όσον αφορά, στους νέους προορισμούς η Turkish Airlines πετάει πλέον στη Βρέμη (Bremen) της Γερμανίας, ξεκινάει τις υπηρεσίες της στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, το Εδιμβούργο (Edinburgh) και προσθέτει τρεις ακόμα προορισμούς στο δίκτυό της: Κιγκάλι, Μπιλμπάο, Leipzig.

Η Βρέμη θα αποτελέσει τον 10ο κατά σειρά προορισμό της στη Γερμανία. Από τις 26 Απριλίου, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Βρέμη, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με την καθημερινή εξυπηρέτηση των επιβατών να ξεκινά στις 28 Μαΐου.
Στο Εδιμβούργο, η Turkish Airlines θα «πετάει» από τις 16 Ιουλίου 2012. Με τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της σε London, Manchester και Birmingham στο Ηνωμένο Βασίλειο, η THY προσθέτει πλέον πτήσεις και στο Εδιμβούργο. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Επίσης, τον Μάιο η Turkish Airlines προσθέτει τρεις ακόμα προορισμούς στο δίκτυο της. Πιο συγκεκριμένα, στις 17 Μαΐου η THY θα ξεκινήσει τις πτήσεις της στην Κιγκάλι (Kigali) της Ρουάντα, ενώ από τις 28 Μαΐου προσθέτει ακόμα τις πόλεις Μπιλμπάο (Bilbao) της Ισπανίας και Leipzig (Γερμανία).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024