Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο κατάστημα Cellier στα Νότια Προάστια

Νέο κατάστημα Cellier στα Νότια Προάστια

Tα Cellier, εκ των κορυφαίων ελληνικών αλυσίδων λιανικής στο χώρο του κρασιού και των ποτών, εγκαινίασαν ένα νέο κατάστημα επεκτείνοντας τη δραστηριότητα τους στα Νότια Προάστια.

Tα Cellier, εκ των κορυφαίων ελληνικών αλυσίδων λιανικής στο χώρο του κρασιού και των ποτών, εγκαινίασαν ένα νέο κατάστημα επεκτείνοντας τη δραστηριότητα τους στα Νότια Προάστια. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Λ. Συγγρού τίμησαν πελάτες και φίλοι των Cellier, επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Tο νέο Cellier φιλοξενεί μια ευρύτατη γκάμα επιλεγμένων ετικετών κρασιών των κορυφαίων παραγωγών από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα καθώς και μια αξιόλογη συλλογή αποσταγμάτων που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, διαθέτει μεγάλη ποικιλία ετικετών με τιμές που ξεκινούν από 5€, καθώς επίσης ποτά, μπύρες, εκλεκτές γεύσεις gourmet, από μία σειρά επιλεγμένων brands delicatessen και οινικά αξεσουάρ.

Απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του κρασιού της περιοχής και στις επιχειρήσεις, με μοναδικές ιδέες, για κάθε ανάγκη επιχειρηματικού δώρου και για κάθε ποσό, οι οποίες συμπληρώνονται από οινικά αξεσουάρ και επιλεγμένες γευστικές προτάσεις. Στο κατάστημα λειτουργεί και ειδικό τμήμα Yachting με δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν σε σκάφος οποιασδήποτε μαρίνας της Αττικής.

Πληροφορίες για το brand Cellier
Η τεχνογνωσία δεκαετιών και η προσήλωση στην ποιότητα μεταλαμπαδεύτηκαν από γενιά σε γενιά και οδήγησαν στην δημιουργία του κορυφαίου brand Cellier. Το brand Cellier έκανε την εμφάνισή του πριν 70 χρόνια με αφορμή τη δημιουργία ενός ξεχωριστού gourmet εστιατορίου. Στον ίδιο χώρο, στην οδό Κριεζώτου, σήμερα βρίσκεται το κεντρικό κατάστημα Cellier. Συνολικά λειτουργούν 4 καταστήματα λιανικής πώλησης, που φέρουν το όνομα Cellier, και προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα από την Ελλάδα και τον κόσμο σε συνδυασμό με το καλύτερο service στην αγορά. Τα 3 από τα καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα και ένα στη Μύκονο. Πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα νέο κατάστημα Cellier, στη Λεωφόρο Συγγρού 320. Το σημαντικότερο δε εγχείρημα και ξεχωριστό business section για τα Cellier είναι το Cellier Wine Club. Το Cellier Wine Club είναι η πρώτη λέσχη φίλων του κρασιού στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε για να αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν το κρασί και επιθυμούν να ενημερώνονται για τις διεθνείς εξελίξεις. Σήμερα αριθμεί πάνω από 2.000 ενεργά μέλη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τα οποία απολαμβάνουν μηνιαία ενημέρωση και προτάσεις κρασιών σε ειδικές τιμές, μοναδικές οινικές εκδηλώσεις και φυσικά εκπτώσεις στις αγορές τους από τα Cellier. {{{ map }}}

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ιστότοπό του, ενώ για να γίνετε μέλη του πιο δημοφιλούς Wine Club καλέστε στο 210 527 87 00.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024